hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha adjudicat l'execució del projecte de museïtzació, que es farà un cop es porti a terme l'adequació de la primera planta de la Nau Alta del Vapor. L'empresa Expomon Produccions i Muntatges SL s'encarregarà de la producció museogràfica per un import de 440.314,44 euros (IVA inclòs). Aquesta producció inclou tasques de fabricació, subministrament, muntatge i instal·lació, així com les arts finals de creació de continguts, traducció lingüística i disseny gràfic previstes en el Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV) i destinades a les dependències del Vapor Aranyó i la Granja Soldevila, els treballs de senyalització que formen part del projecte així com el subministrament i instal·lació de tot el material audiovisual.

D'altra banda, l'empresa Enginyeria de Sistemes Audiovisuals SL s'encarregarà de la producció de sis audiovisuals del futur Museu per un import de 36.275,80 euros (IVA inclòs). Els treballs consistiran en el guionatge, gravació, edició i postproducció d'imatges i, quan s'escaigui, en la creació de la cor­responent banda sonora amb locució, música i efectes de so, de les sis produccions audiovisuals previstes: El treball familiar; La primera industrialització; Altres maneres de treballar. El treball col·lectivitzat (1936-39); Quin futur té el treball?; Granja Soldevila: una fàbrica d'aliments; i Santiga medieval. El cicle anual de la pagesia tradicional.

Així mateix, els Fons FEDER ha prorrogat fins l'any 2023 el Projecte turístic industrial Vapor Aranyó Centre de la indústria viva. L'actuació, que impulsa l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, rep suport econòmic en el marc del Fons Feder 2014-2020, Eix 6, enfocat a promoure la protecció, el foment i el desenvolupament turístic i de millora del patrimoni cultural. El Consistori va rehabilitar la Nau Alta del Vapor que acollirà el Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV) de Santa Perpètua i ara està pendent d'executar altres actuacions vinculades amb aquest projecte. L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va manifestar que amb aquesta pròrroga "tenim més marge per fer els projectes gràcies a les subvencions del FEDER".


Foto: Nau Alta del Vapor que acollirà el nou Museu del Treball / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un centenar de persones participen a la Biblioaventura
24 Abr 2024 13:10 - RedaccióUn centenar de persones participen a la Biblioaventura

  El més de centenar de persones que aquesta temporada ha participat a La Biblioaventura es van [ ... ]

El passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi
24 Abr 2024 14:29 - RedaccióEl passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi a Santa Perpètua es va viure amb una quarantena de parades d'entitats de tots [ ... ]

L'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi
24 Abr 2024 11:05 - RedaccióL'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi

L'Escola Tabor ha presentat la publicació de Sant Jordi, una tradició del centre, que compta amb la [ ... ]