hola

La Rua de Carnaval tornarà a passejar el Carnestoltes pels carrers de Santa Perpètua durant la celebració del Carnaval.

La festa no es va celebrar el passat any tal com la coneixíem degut a la pandèmia però aquest 2022 torna al calendari de festes del municipi.

La Rua està programada per al dissabte 26 de febrer i començarà a les 18 hores al passeig de la Florida. Les inscripcions per a participar al concurs de Carnaval es podran fer presencialment el mateix dia de la Rua per aquelles comparses que no portin vehicles. Al tancament d’aquesta edició s’havien recollit un total de deu inscripcions telemàtiques.

El grup Santuka de l’Escola Municipal de les Arts (EMA) serà la batukada convidada a la Rua que animarà a participants i ciutadans.

El jurat del concurs, que repartirà un total de 2.400 euros en premis, estarà format per persones relacionades amb associacions, vinculades al món cultural i artístic. El veredicte es farà públic quan finalitzi la rua a la plaça de la Vila. S’han establert un total de deu premis que valoraran diferents aspectes:Premi Carnaval individual (125 euros), Premi Carnaval Parella (150 euros), Premi Carnaval Grup Família (200 euros)(format entre 3 a 5 persones) , Premi Carnaval Comparsa (300 euros) (mínim 10 persones), Premi Carnaval Comparsa infantil (300 euros) (mínim 20 infants), Premi Carnaval Carrossa (300 euros), Premi Carnaval comparsa no local (300 euros), Premi carnaval ús de material reciclat (300 euros), Premi Carnaval millor coreografia (300 euros) i Premi Carnaval Especial jurat (125 euros).Tots els participants, siguin locals o forans, poden acumular premis i tots rebran un diploma de participació.

El recor­regut de la rua serà: Passeig de la Florida, avinguda de Barcelona, carrer de Genís Sala, La Rambla i la plaça de la Vila. En arribar les comparses a la plaça de la Vila tindrà lloc el parlament del Rei Carnestoltes que, a més, es farà en llenguatge de signes.

CAMnaval
La CAMissió de CAM Bernades organitzarà la nit de carnaval una nova edició del CAMnaval. A partir de la mitjanit s’obriran les portes de l’equipament municipal per tal de gaudir d’una nit de festa amb el grup La Mitjanit, Jackdafons i Djs residents. L’entrada al CAM és gratuïta i els organitzadors recorden que l’ús de mascareta és obligatòria però no cal aportar el passaport Covid-19.

A més, hi haurà un concurs de disfresses de Carnaval amb diversos premis i categories. Al tancament d’aquesta edició, la CAMissió encara no havia donat més informació sobre el concurs de disfresses.


Foto: Infants durant una de les edicions del Carnaval  / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un centenar de persones participen a la Biblioaventura
24 Abr 2024 13:10 - RedaccióUn centenar de persones participen a la Biblioaventura

  El més de centenar de persones que aquesta temporada ha participat a La Biblioaventura es van [ ... ]

El passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi
24 Abr 2024 14:29 - RedaccióEl passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi a Santa Perpètua es va viure amb una quarantena de parades d'entitats de tots [ ... ]

L'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi
24 Abr 2024 11:05 - RedaccióL'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi

L'Escola Tabor ha presentat la publicació de Sant Jordi, una tradició del centre, que compta amb la [ ... ]