hola

Centenars de persones van assistir el passat 5 de març a la tradicional plantada de feres de la Festa Major d’Hivern del municipi. L’acte va tenir lloc a les 20 hores a la plaça de la Vila i va estar protagonitzat per la Colla dels Joves Diables de Santa Perpètua, els Diables de Mollet i la Colla els Torrats.

L’activitat va començar amb l’arribada de la Pepa, la bèstia de Santa Perpètua i també del Moll Fer, la bèstia convidada de l’entitat molletana. Perpetuencs i perpetuenques van atansar-se a saludar les feres, ja que l’any passat no les van poder veure a causa de la pandèmia. Sergi Garcia, un dels membres de la colla de Santa Perpètua, va explicar que la Festa Major d’Hivern ha estat el primer dels actes en els quals l’entitat ha participar des de l’inici de la pandèmia i que els ha costat “tornar a la normalitat després de tant de temps d’inactivitat, però al cap i a la fi som diables perpetuencs, ho portem a la sang i sigui una pandèmia o passi el que passi tirarem endavant”.

El membre de Joves Diables de Santa Perpètua va refermar les ganes de l’entitat de poder tornar a sortir amb la Pepa i va explicar que la colla ha sortit reforçada de la pandèmia, a més d’estar “molt agraïts de poder ser part de la Festa Major”. Garcia es va solidaritzar amb aquelles entitats que no han pogut participar a la programació d’enguany, ja que “la pandèmia ha colpejat molt a la cultura popular”.

Després de l’arribada de les bèsties la ciutadania va poder gaudir de pirotècnia i d’un espectacle amb tabals i la plaça de la Vila il·luminada pels focs de colors que sortien de les feres. El Correfoc dels Diables també hi va ser present i va acompanyar al públic durant un recorregut que va començar a la mateixa plaça de la Vila i va finalitzar a la rotonda de la Font.

 

Foto: La colla dels Joves Diables ha recuperat l'activitat de la festa Major d'Hivern / Josep Cano 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un centenar de persones participen a la Biblioaventura
24 Abr 2024 13:10 - RedaccióUn centenar de persones participen a la Biblioaventura

  El més de centenar de persones que aquesta temporada ha participat a La Biblioaventura es van [ ... ]

El passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi
24 Abr 2024 14:29 - RedaccióEl passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi a Santa Perpètua es va viure amb una quarantena de parades d'entitats de tots [ ... ]

L'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi
24 Abr 2024 11:05 - RedaccióL'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi

L'Escola Tabor ha presentat la publicació de Sant Jordi, una tradició del centre, que compta amb la [ ... ]