hola

La 31ª edició de la Mostra de Teatre de Tàndem finalitzarà aquest mes de març amb dues obres més. Aquest diumenge 13 de març a les 18 hores al Teatre del Centre Parroquial el Grup de teatre Deixalles81, de Sant Feliu de Codines representarà El diari d’Anna Frank.

Aquest és un text clàssic, en la versió de Rafael Aguilar que explica la història d'una noia jueva que durant dos anys es veu obligada a conviure en unes golfes per refugiar-se de la persecució nazi. La convivència s’organitza a base d’horaris, sacrificis, torns… I sobretot por, angoixa de ser descoberts. Dins d’aquest ambient, l'Anna viu el despertar de l’adolescència amb la rebel·lia pròpia d’una generació que creu que pot millorar el món. Però sobretot, Anna vol transmetre el seu ideal: “Jo crec, malgrat tot, que les persones són bones en el fons del seu cor”.

El Grup de teatre Deixalles81 va recuperar aquest text per al seu aniversari i ara hi ha actors que fa trenta anys van fer els personatges infantils i ara fan els adults.

Josep Canet, membre de Deixalles81 ha explicat que aquesta representació es fa amb la intenció de transmetre l'opressió viscuda i sempre intentant veure l'optimisme, l'esperança que transmetia l'Anna Frank. Canet diu que és una obra molt emotiva i ha afirmat que Deixalles81 té una secció destacada infantil i juvenil com a concepció de grup de teatre amateur i això els permet, com ho demostra aquesta obra, combinar adults i infants en una mateixa representació.

El grup Deixalles81 de Sant Feliu de Codines posarà en escena El diari d'Anna Frank, aquest diumenge a les 18 h al Teatre del Centre Parroquial en el marc de la 31a Mostra de teatre de Tàndem. Les entrades online estan a la venda a gruptandem.cat. Aquesta representació és la cinquena i última que opta al Premi Espectador.


Foto: Deixalles81, de Sant Feliu de Codines, tancarà les representacions que opten al Premi Espectador / Tàndem

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un centenar de persones participen a la Biblioaventura
24 Abr 2024 13:10 - RedaccióUn centenar de persones participen a la Biblioaventura

  El més de centenar de persones que aquesta temporada ha participat a La Biblioaventura es van [ ... ]

El passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi
24 Abr 2024 14:29 - RedaccióEl passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi a Santa Perpètua es va viure amb una quarantena de parades d'entitats de tots [ ... ]

L'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi
24 Abr 2024 11:05 - RedaccióL'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi

L'Escola Tabor ha presentat la publicació de Sant Jordi, una tradició del centre, que compta amb la [ ... ]