hola

 

El grup de teatre Tàndem estrena aquest diumenge l’obra "Un cop l’any", de Bernard Slade. Aquesta és la representació que tancarà l’edició número 31 de la Mostra de Teatre de Tàndem organitzada amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Perpètua.

Un cop l’any és una comèdia romàntica que s’emmarca en l’any 1975 on el Josep i la Pilar es troben casualment a La Rioja. La seva aventura començarà aquella nit, però continuaran reunint-se secretament un cop l’any, el mateix dia, al mateix parador i a la mateixa habitació. La resta de l’any cadascú continuarà amb la seva vida per separat. L’obra s’estrenarà el 27 de març a les 18 hores al Teatre del Centre i les entrades es poden comprar de manera anticipada a través de la web de l’entitat gruptandem.cat.

En finalitzar la representació es farà el lliurament del Premi Espectador al qual opten les cinc representacions amateurs que s'han pogut veure aquesta edició de la Mostra. Jana del grup Filagarsa, SOS de Maçateatre, La deessa de les pells del grup MaGreT, Bojos per la pasta del grup Inestable Ceretana i El diari d'Anna Frank del grup Deixalles81.

Tàndem estrenarà obra llarga després de dos anys sense fer-ho a causa de la situació que ha vist el sector de la cultura durant aquests anys de pandèmia. Es tracta d'una comèdia romàntica interpretada per una actriu i un actor. El secretari de Tàndem i actor d'Un cop l'any, Oriol Alonso, ha puntualitzat que també hi ha moments de drama. L'escenografia és una habitació d'hotel amb alguns elements que varien segons els anys que van passant, segons ha matisat el secretari de Tàndem.

Oriol Alonso ha recordat que la pandèmia ha impedit el ritme habitual de Tàndem i després de dos anys diumenge estrenarà una obra que intentarà presentar a altres localitats. En acabar la representació, es farà públic el veredicte del Premi Espectador. Oriol Alonso ha avançat que serà un bon colofó per a la Mostra de Teatre ja que s'escau en el Dia Mundial del Teatre.

 

Foto: Imatge promocional de l'obra / Tàndem

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

'IAIA' ofereix una nova funció aquest dissabte (18.30h) davant la bona acollida
18 Abr 2024 11:21 - Redacció'IAIA' ofereix una nova funció aquest dissabte (18.30h) davant la bona acollida

IAIA és el nom de la propera obra programada en el marc d’Efímera a la Sala Telers. L’obra de [ ... ]

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]