hola

 

El grup Maçateatre de Maçanet de la Selva ha guanyat el Premi Espectador de la 31ª Mostra de Teatre Amateur amb l’obra 'SOS' que va obtenir una puntuació de 8,08 punts. Jordi Farragut és el director d’aquest thriller centrat en una centraleta d’emergències com a fil conductor. Farragut i tot l’equip teatral es van mostrar molt contents del guardó, ja que "era la nostra primera participació en aquesta Mostra i si ja ens feia molta il·lusió que ens hagin escollit, arribar i haver guanyat el Premi Espectador, un premi que atorga el públic, ens ha alegrat moltíssim".

El director de SOS ha posat en valor que hi hagi iniciatives com el Premi Espectador de Tàndem, ja que "són al·licients que el teatre amateur necessita avui dia". SOS es va estrenar a Santa Perpètua el passat 5 de febrer i Farragut ha expressat que la representació del seu thriller va ser "molt emocionant" perquè van notar que el públic "entrava dins de l’obra i això és realment el que ens agrada".

Diumenge a l’acte de cloenda de la 31ª Mostra de Teatre de Tàndem es va fer ple i el Teatre del Centre Parroquial es va omplir d’un públic que va poder gaudir de l’obra Un cop l’any.

El president de Tàndem, Josep Brullet, que al llarg de la programació de l’obra s’ha registrat a cada funció unes 140 o 145 persones de públic. A més, Brullet ha expressat que els agradaria "que a Santa Perpètua hi hagués una programació estable d’obres professionals perquè la gent que no té la possibilitat de desplaçar-se a a ciutat pugui veure-les aquí". Enguany la Mostra ha tingut una novetat i és que que un dels grups de teatre professional ha pogut fer la residència al municipi. La residència consisteix a passar els últims dies abans de l’estrena a un teatre i després es fa l’estrena i l’obra que ho ha fet a Santa Perpètua "es troba ara a Barcelona com a programació estable", tal com ha detallat Josep Brullet.

Sobre l’estrena de Tàndem d’Un cop l’any, una obra de Bernard Slade, el president de l’entitat ha posat en valor "el treball de tot un any amb aquesta funció, un gran esforç, una obra amb només dos actors i que comporta molts canvis de vestuari i maquillatge que ha quedat fantàstica".

L'alcaldessa, Isabel Garcia, i el regidor de Cultura, Marçal Solà, també van participar a l'acte de cloenda. La primera edil va voler celebrar que "s’ha estès el concepte que la cultura és segura" i que Santa Perpètua s’ha reinventat per seguir gaudint del teatre. Isabel Garcia va felicitar a Tàndem i a les persones que fan possible el teatre per arribar a la 31ª Mostra i ha destacat la celebració en el Dia Mundial del Teatre.

 

Foto: El director de l'obra SOS, Jordi Farragut, va recollir el premi / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]