hola

Gerard Rodríguez, Pau Vinyals i Adrià Molist són els tres perpetuencs que formen el conjunt musical Godot's Eye. Acaben de presentar el seu LP que sota el nom d'Astrala inclou deu cançons en el que és el seu primer treball d'una música que ells defineixen com Tralla de la terra.Segons Gerard Rodríguez, de la terra, és perquè les lletres de les seves cançons són en català i tralla, per englobar tots els estils musicals que agrupen.

Aquest dissabte a la nit estrenaran directe a CAM Bernades, en el marc d'ElektroCAM, que començarà a les 12 de la nit. Un espectacle d’uns 75 minuts on interpretaran l’àlbum sencer a partir de loops, l’ús d’instruments com la guitarra, el baix, el didgeridoo; i de sintetitzadors com l’OP-1 o la 303. Aquesta posada en escena combina l’emoció de la música en directe amb les capacitats a nivell sonor de la música electrònica; que juntament amb les projeccions de visuals a càrrec del també perpetuenc Robert Clement, pretén portar al públic per un viatge tant per dins la música com per dins d’un mateix.

Rodríguez ha explicat que la proposta d'Astrala és escoltar el disc d'una tirada per poder fer un viatge amb una introducció, nus i desenllaç´.Un bosc, unes rates, el logo de Godot's Eye, un martell, un foc o una balena són els elements que s'observen a la portada del LP Astrala i, segons Gerard Rodríguez, donen pistes de per on transcorre el viatge.

Divendres passat al Casal Popular Pit Roig, Godot's Eye va fer una primera escolta del seu treball i van poder explicar el procés de creació de cada peça. Aquest dissabte posaran en escena Astrala amb un espectacle d'hora i quart al CAM. Gerard Rodríguez ha avançat que tocaran instruments en directe, barrejats amb música pregravada i amb projeccions visuals controlades pel seu creador. Godot's Eye disposa de canal de Youtube on podeu veure els dos primers videoclips. Rodríguez ha avançat que faran un per cada tema i anima a seguir-los a través del seu canal.

Godot's Eye seran cap de cartell d'ElektroCAM on també actuaran Col·lectiu Massa i Vai Vai Dj.

Foto: Els components de Godot's Eye Godot's Eye 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]