hola

Aquesta edició dels Biblioaventurers ha comptat amb 153 infants inscrits, 91 dels quals han acabat el repte. Els Biblioaventurers és l’activitat de foment de l’hàbit lector que duu a terme la Biblioteca Municipal Josep Jardí. La festa de cloenda es va celebrar al Casal Cívic en el marc de la diada de Sant Jordi.

En aquesta edició a més dels Biblioaventurers infantils també hi ha hagut els Biblioaventurers tenn (per als adolescents) i els Biblioaventurers + (a partir dels 16 anys). L'objectiu és aconseguir que qualsevol persona participi de l'activitat.

Les xifres desglossades confirmen la gran acceptació que l'activitat té entre els més petits amb 153 inscrits, dels quals 91 van assolir el repte de fer deu lectures. La franja d'adolescents, en canvi, no ha funcionat gaire bé i una vintena de persones s'han apuntat als Biblioaventurers + i han fet les sis lectures d'àmbits diferents un total de quinze.

Els Biblioaventurers que han assolit el repte van rebre un obsequi consistent en una samarreta i unes bales per jugar. Entre el grup d'adults es va sortejar una smartbox.

La directora de la Biblioteca Josep Jardí, Míriam Gásquez, s'ha mostrat satisfeta amb les xifres assolides en aquesta edició dels Biblioaventurers amb unes 800 lectures fetes en el marc d'aquest programa.Gásquez ha recordat que aquest programa fa als participants sortir de les lectures obligatòries i fomentar l'hàbit lector amb altres escollides personalment. La directora de la Biblioteca ha anunciat que s'està replantejant la categoria dels teens perquè no acaba de funcionar.

La Diada de Sant Jordi és el marc ideal per fer la festa de cloenda dels Biblioaventurers. Míriam Gásquez ha comentat que malgrat el canvi d'ubicació és important celebrar-la plegats perquè els dona pertinença a un col·lectiu.

La previsió de pluja va provocar canvis d'última hora i la Biblioteca va decidir obrir l'equipament i exposar les novetats a l'Espai 2. Gásquez ha convidat als usuaris a passar per la Biblioteca i fer la reserva dels llibres que els interessi recordant que l'equipament ha adquirit uns 400 exemplars.


Foto: Foto de família dels Biblioaventurers / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santiga acull dissabte una nova edició del Concurs de Pintura Ràpida
22 Jul 2022 12:05 - NataliaSantiga acull dissabte una nova edició del Concurs de Pintura Ràpida

El XXXIIè Concurs de Pintura Ràpida d’Amics se celebrarà el dissabte 23 de juliol. Amics de Santiga [ ... ]

La Casa de Andalucía celebra el desè aniversari
20 Jul 2022 12:57 - RedaccióLa Casa de Andalucía celebra el desè aniversari

La Casa Andalucía de Santa Perpètua ha fet deu anys i ho ha volgut celebrar amb una festa on l'objectiu [ ... ]

Cultura destaca la qualitat dels espectacles de la programació Moguda Escènica que ha retornat al parc Central
18 Jul 2022 12:49 - RedaccióCultura destaca la qualitat dels espectacles de la programació Moguda Escènica que ha retornat al parc Central

El festival d'arts Moguda Escènica organitzat per l'Ajuntament de Santa Perpètua ha finalitzat amb [ ... ]