hola

L‘Agrupació Sardanista de Santa Perpètua celebra el 84è Aplec de la Sardana aquest diumenge 1 de maig. A més, enguany l’entitat celebra el seu 95è aniversari. La programació començarà a les 9 hores amb la celebració de la missa del sardanista a l’Església Parroquial. Un cop finalitzat l’ofici religiós, a la plaça de l’Església, la cobla Jovenívola de Sabadell interpretarà les sardanes Toc d’oració, de Pep Ventura i Fradinalla, de Pere Masats.

L’Aplec es desplaçarà al bosc de la Torre on a partir de les 11 del matí, les cobles Jovenívola de Sabadell, Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i Marinada interpretaran un total de divuit sardanes. A partir de les 16 hores, també al bosc de la Torre, les agrupacions interpretaran dinou peces més. L’Aplec finalitzarà amb la interpretació conjunta de les tres cobles d'Espurnes perpètues. També se celebrarà el concurs de colles improvisades amb obsequis per a totes les colles participants.

L’organització anuncia que dins del recinte hi haurà barbacoes, sempre hi quan el temps ho permeti i es pugui fer foc. En cas de pluja, l’Agrupació Sardanista ha anunciat que les activitats es realitzarien a la pista coberta exterior d’Esports.

Després de dos anys sense poder celebrar l’Aplec per culpa de la pandèmia, els membres de l’entitat estan molt emocionats per poder gaudir d’aquesta jornada. La presidenta de l'Agrupació Sardanista Santa Perpètua, Mercè Alsina, ha destacat que ara és un nou inici i en aquesta ocasió s'ha decidit fer només el diumenge i no fer la vigília. Alsina agraeix la contribució dels anunciants que han fet possible aquesta jornada i demana que la ciutadania balli, es relacioni i gaudeixi d’aquest dia.

Aquest 2022 l'Agrupació Sardanista compleix 95 anys. Mercè Alsina ha subratllat que l'acte més important serà el poder celebrar l'Aplec i la resta de ballades programades aquest any. Alsina ha animat a la participació i ha apuntat que en altres edicions han participat unes 800 persones. La presidenta de l'Agrupació Sardanista ha informat que hi haurà sortejos amb premis importants per a totes les persones que col·laborin a partir de deu euros i ha ressaltat que organitzar un Aplec és molt costós.


Foto: L'Aplec de la Sardana no se celebra des de l'any 2019 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]