hola

L'Agrupació Sardanista Santa Perpètua ha celebrat el 84è Aplec de la Sardana al bosc de la Torre en un dia meteorològicament ideal i amb una gran participació, més a la tarda que al matí, segons ha informat l'organització. Després de dos anys sense poder-se fer, l'Aplec va tornar a Santa Perpètua amb les cobles Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, Jovenívola de Sabadell i Marinada.

Aquest cop es va poder ballar la sardana dedicada a l'Aplec de la 85ena edició que tindrà lloc el 2023, però que estava prevista per l'any passat. El punt final el van posar les tres cobles tocant Espurnes perpètues, una sardana que espera tothom ballar a Santa Perpètua, segons ha dit l'Agrupació Sardanista Santa Perpètua.

La recuperació de l'Aplec també ha portat recuperar el concurs de colles improvisades que va comptar amb dotze grups, mentre que altres anys havien estat unes divuit.

La presidenta de l'Agrupació Sardanista Santa Perpètua, Mercè Alsina, s'ha mostrat contenta d'haver pogut celebrar per fi el 84è Aplec.Alsina ha criticat que ahir es va trobar a faltar persones de Santa Perpètua i ha recordat que ahir es va poder ballar la sardana dedicada al 85è Aplec que hauria d'haver-se celebrat al 2021.Sobre el concurs de colles improvisades, Mercè Alsina s'ha mostrat satisfeta amb la dotzena de participants i ha recordat que la gràcia mai és el guanyar.

La presidenta de l'Agrupació Sardanista ha expressat que l'Aplec de Santa Perpètua està molt ben valorat pel món sardanista perquè conserva l'essència d'aplegar persones per passar una jornada de trobada amb música i ball de sardanes.

Des de l'Agrupació sardanista es recorda que si res no ho impedeix aquest estiu tornarà a programar-se l'escola de sardanes, una activitat gratuïta per apropar el món de la sardana a tothom que vulgui aprendre'n.


Foto: El Bosc de la Torre va acollir l'Aplec de la Sardana / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un centenar de persones participen a la Biblioaventura
24 Abr 2024 13:10 - RedaccióUn centenar de persones participen a la Biblioaventura

  El més de centenar de persones que aquesta temporada ha participat a La Biblioaventura es van [ ... ]

El passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi
24 Abr 2024 14:29 - RedaccióEl passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi a Santa Perpètua es va viure amb una quarantena de parades d'entitats de tots [ ... ]

L'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi
24 Abr 2024 11:05 - RedaccióL'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi

L'Escola Tabor ha presentat la publicació de Sant Jordi, una tradició del centre, que compta amb la [ ... ]