hola

SocioculturalSPM ha donat a conèixer la nova oferta per al curs 2022-2023 amb noves propostes, horaris i una nova web on poder consultar totes les activitats en marxa i facilitar l’accés a les preinscripcions. SocioculturalSPM inclou els projectes de l’Escola Municipal de les Arts (EMA) i de la Xarxa de Centres Cívics. Les diferents propostes estan pensades per a totes les edats, motivacions i interessos i les inscripcions es podran realitzar del 2 al 13 de maig telemàticament o de forma presencial amb cita prèvia.

SocioculturalSPM, que inclou els projectes de l’Escola Municipal de les Arts i la Xarxa de Centres Cívics ha donat a conèixer la seva oferta per al proper curs escolar amb noves propostes i programes. La ciutadania ja pot consultar totes les opcions que té a la seva disposició a través dels vuit mil llibrets que s’han distribuït entre els escolars i que està també a l’abast de tothom als diferents equipaments municipals. A més, com a novetat, destaca la creació d’una web on es pot veure i accedir a les diferents propostes endreçades per àmbits temàtics. Laboratoris, escèniques, visuals, audiovisuals, artesania, ComunArt, tècniques d’estudi i anglès, cuina i nutrició, TIC, web i xarxes socials, cos-ment i eines pel benestar conformen el gruix de propostes a les quals la ciutadania de totes les edats i interessos poden inscriure’s.

El regidor de Cultura, Marçal Solà ha expressat que “aquest ampli ventall d’activitats és el resultat d’un camí de treball conjunt que implica una visió radicalment democràtica de la pràctica artística”.

La programació incorpora novetats i propostes recollides dels propis usuaris de Sociocultural i de la ciutadania, que van participar en un procès obert. Percussió clàssica, Dance afrobeat, Teatre musical, Teatre per a majors de seixanta anys, Dinamització artística, Videoclip musical, Som el que mengem, Patés vegetals, Menú setmanal equilibrat i saludable, Tai-chi o Psicomotricitat i suport familiar són algunes de les noves propostes de SocioculturalSPM.

El període de preinscripció comença avui 2 de maig i es perllongarà fins al 13 de maig i es podran formalitzar a través del web de SocioculturalSPM o presencialment a La Granja o centres cívics demanant cita prèvia per telèfon. SocioculturalSPM és una proposta oberta a tota la ciutadania, interessos i edats. Una altra de les novetats per al proper curs és la creació del programa ComunitàriaMENT, que inclou accions comunitàries per abordar diferents problemes lleus de salut mental com ara l’estrès, l’ansietat o la depressió, entre d’altres. Aquesta proposta contempla AcompanyaMENT emocional; ExpressaMENT, taller per millorar la salut mental amb sortides comunitàries i diverses tècniques artístiques i NaturalMENT, taller intergeneracional d’hort, entre d’altres.

Una altra novetat que incorpora el programa de SocioculturalSPM per aquest proper curs és un seguit de propostes noves sense dia i hora assignada però a disposició de tots aquells interessats que s’hi vulguin inscriure. Entre aquestes activitats hi ha Urban Scketching, Eines pel videomapping o Tècniques de Veejing, entre d'altres.SocioculturalSPM està present, a part de la seva nova web, a les xarxes socials de Facebook i Instagram on es donen a conèixer tots els seus projectes i novetats.


Foto: Activitat escènica dels Tramoies al Centre Cívic El Vapor / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]