hola

SocioculturalSPM ha donat a conèixer la nova oferta per al curs 2022-2023 amb noves propostes, horaris i una nova web on poder consultar totes les activitats en marxa i facilitar l’accés a les preinscripcions. SocioculturalSPM inclou els projectes de l’Escola Municipal de les Arts (EMA) i de la Xarxa de Centres Cívics. Les diferents propostes estan pensades per a totes les edats, motivacions i interessos i les inscripcions es podran realitzar del 2 al 13 de maig telemàticament o de forma presencial amb cita prèvia.

SocioculturalSPM, que inclou els projectes de l’Escola Municipal de les Arts i la Xarxa de Centres Cívics ha donat a conèixer la seva oferta per al proper curs escolar amb noves propostes i programes. La ciutadania ja pot consultar totes les opcions que té a la seva disposició a través dels vuit mil llibrets que s’han distribuït entre els escolars i que està també a l’abast de tothom als diferents equipaments municipals. A més, com a novetat, destaca la creació d’una web on es pot veure i accedir a les diferents propostes endreçades per àmbits temàtics. Laboratoris, escèniques, visuals, audiovisuals, artesania, ComunArt, tècniques d’estudi i anglès, cuina i nutrició, TIC, web i xarxes socials, cos-ment i eines pel benestar conformen el gruix de propostes a les quals la ciutadania de totes les edats i interessos poden inscriure’s.

El regidor de Cultura, Marçal Solà ha expressat que “aquest ampli ventall d’activitats és el resultat d’un camí de treball conjunt que implica una visió radicalment democràtica de la pràctica artística”.

La programació incorpora novetats i propostes recollides dels propis usuaris de Sociocultural i de la ciutadania, que van participar en un procès obert. Percussió clàssica, Dance afrobeat, Teatre musical, Teatre per a majors de seixanta anys, Dinamització artística, Videoclip musical, Som el que mengem, Patés vegetals, Menú setmanal equilibrat i saludable, Tai-chi o Psicomotricitat i suport familiar són algunes de les noves propostes de SocioculturalSPM.

El període de preinscripció comença avui 2 de maig i es perllongarà fins al 13 de maig i es podran formalitzar a través del web de SocioculturalSPM o presencialment a La Granja o centres cívics demanant cita prèvia per telèfon. SocioculturalSPM és una proposta oberta a tota la ciutadania, interessos i edats. Una altra de les novetats per al proper curs és la creació del programa ComunitàriaMENT, que inclou accions comunitàries per abordar diferents problemes lleus de salut mental com ara l’estrès, l’ansietat o la depressió, entre d’altres. Aquesta proposta contempla AcompanyaMENT emocional; ExpressaMENT, taller per millorar la salut mental amb sortides comunitàries i diverses tècniques artístiques i NaturalMENT, taller intergeneracional d’hort, entre d’altres.

Una altra novetat que incorpora el programa de SocioculturalSPM per aquest proper curs és un seguit de propostes noves sense dia i hora assignada però a disposició de tots aquells interessats que s’hi vulguin inscriure. Entre aquestes activitats hi ha Urban Scketching, Eines pel videomapping o Tècniques de Veejing, entre d'altres.SocioculturalSPM està present, a part de la seva nova web, a les xarxes socials de Facebook i Instagram on es donen a conèixer tots els seus projectes i novetats.


Foto: Activitat escènica dels Tramoies al Centre Cívic El Vapor / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest dijous es presenta el cas de la Granja Soldevila de 'Crònica gràfica de les col·lectivitzacions a Catalunya
23 Nov 2023 11:20 - RedaccióAquest dijous es presenta el cas de la Granja Soldevila de 'Crònica gràfica de les col·lectivitzacions a Catalunya

  El Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV), l’Observatori de la Vida Quotidiana (OVQ) [ ... ]

Efímera ha tancat la primera temporada amb gairebé 900 espectadors
20 Nov 2023 13:31 - RedaccióEfímera ha tancat la primera temporada amb gairebé 900 espectadors

Efímera, la programació estable d'espectacles organitzat per l'Ajuntament de Santa Perpètua, ha clos [ ... ]

La Fira de Nadal donarà el tret de sortida a la programació SPM és Nadal
17 Nov 2023 11:20 - RedaccióLa Fira de Nadal donarà el tret de sortida a la programació SPM és Nadal

SPM és Nadal és la programació que engloba les activitats que es duran a terme al municipi amb motiu [ ... ]