hola

El Centro Cultural Andaluz va celebrar aquest diumenge la Cruz de Mayo, el primer acte sense restriccions des de l'inici de la pandèmia, segons va destacar la presidenta de l'entitat Merche Expósito. La festa va començar al Col·legi Sagrada Família amb una missa rociera cantada pel coro rociero de la Casa de Andalucía de Tarragona i Provincia, entitat que ha celebrat el seu 44è aniversari. Posteriorment, la celebració es va traslladar al parc Municipal, on es va fer l’ofrena floral a la Cruz de Mayo i van actuar els quadres de ball del Centro Cultural Andaluz i de la Casa de Andalucía de Cerdanyola, entitat que estava convidada a la festa de 2020 però que no va poder participar a causa de la suspensió per les restriccions de la Covid-19.

Expósito va recordar que durant aquest temps no han deixat fer activitats però es va mostrar feliç per recuperar aquesta festa sense restriccions i poder oferir el tradicional dinar a base de potaje, que l'any passat no es va poder gaudir ni tampoc durant la darrera celebració del dia d'Andalusia. La presidenta va indicar que estaven "nerviosos" per celebrar la festa però que la gent encara estava "reticent" a participar. Va agrair la participació de la Casa de Andalucia de Cerdanyola, els quadres de ball de l'entitat i les cuineres del dinar el seu suport durant l'activitat i també va agrair la visita del coro rociero de la Casa de Andalucía de Tarragona y Provincia. Merche Exposito ha explicat que totes dues entitats fa temps que col·laboren conjuntament i que són "molt reconegudes per la Junta de Andalucía" a la que ha agraït el seu suport així com de l'Ajuntament de Santa Perpètua.

Per la seva banda la presidenta de la Casa de Andalucía de Tarragona y Provincia. Charo Garcia, va expressar que tenien "moltes ganes" de participar a la Cruz de Mayo de Santa Perpètua i va mostrar el seu agraïment a la Junta i lamentava que aquest any no havien pogut organitzar la feria per la nul·la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona però confiava recuperar-la el proper any.

Un total de 30 parelles van participar al concurs de sevillanes del Centro Cultural Andaluz durant la celebració de la Cruz de Mayo. La festa va cloure amb el potaje en el que es van distribuir en tuppers fins a 250 plats.


Foto: L'activitat es va celebrar al parc Municipal / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]