hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua i l'empresa perpetuenca Lípidos Santiga han signat el primer conveni de mecenatge per a les obres de la segona fase de la rehabilitació de l'església de Santiga. Lípidos Santiga farà una aportació econòmica de 20.000 euros a aquesta segona fase i dona així continuïtat al conveni que també va signar per a la primera fase de les obres de rehabilitació del complex arquitectònic de Santiga.

Aquest ha estat el primer conveni de mecenatge signat per a aquesta segona fase. La signatura es va dur a terme el 13 de juny a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Santa Perpètua amb l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i el conseller delegat de Lípidos Santiga, Francesc Soler. També va participar a l'acte el regidor de Cultura, Marçal Solà, i el president de l'Associació d'Amics de Santiga, Xavier Gispert.

Amics de Santiga continua endavant amb les campanyes de difusió de l'entorn de Santiga sota l'eslògan Passa per Santiga i de micromecenatge per a les obres de la segona fase de la rehabilitació de l'església de Santiga que té per lema A la casa del rector hi cap tothom. Recuperem-la plegats. Ambdues campanyes compten amb material audiovisual divers que es pot visualitzar a les xarxes socials d’Amics de Santiga a Facebook, Instagram i Youtube.

El conseller delegat de Lípidos Santiga, Francesc Soler, s'ha mostrat content per poder contribuir a la recuperació d'aquest espai del qual l'empresa porta el nom.

El president de l'Associació d'Amics de Santiga, Xavier Gispert, espera que hi hagi altres empreses que s'animin a participar en aquesta campanya de mecenatge. Gispert ha recordat que la campanya de micromecenatge continua en marxa i ha informat que hi ha moltes persones a títol individual que estan fent petites aportacions.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha subratllat la importància de rehabilitar aquest complex arquitectònic de Santiga per poder fer servir aquest espai per activitats culturals i ha afirmat que espera que aquest conveni sigui el primer de molts.


Foto: Es donarà continuïtat al conveni que també va signar per a la primera fase / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura
29 Nov 2023 09:41 - RedaccióLa Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura

La Biblioteca Josep Jardí obre el 28 de novembre les inscripcions per participar als Club de lectura [ ... ]

La Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza
24 Nov 2023 12:11 - RedaccióLa Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza

Els grups de ball de la Casa de Andalucía Al-Alba, Nacar, Encant i Templanza participaran al Campionat [ ... ]

Aquest dijous es presenta el cas de la Granja Soldevila de 'Crònica gràfica de les col·lectivitzacions a Catalunya
23 Nov 2023 11:20 - RedaccióAquest dijous es presenta el cas de la Granja Soldevila de 'Crònica gràfica de les col·lectivitzacions a Catalunya

  El Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV), l’Observatori de la Vida Quotidiana (OVQ) [ ... ]