hola

L'empresa Enginyeria de Sistemes Audiovisuals SL, adjudicatària del projecte, ha iniciat la producció dels sis audiovisuals del futur Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV) de Santa Perpètua.

Els treballs consisteixen en​ la documentació, guionatge, gravació, edició i postproducció d'imatges i de so de les sis produccions audiovisuals previstes: Família productora vs. família consumidora; ​Cosiu o escriviu; El treball col·lectivitzat (1936-39); Quin futur té el treball?; Granja Soldevila: una fàbrica d'aliments; i Santiga medieval. El cicle anual de la pagesia tradicional. Els quatre primers audiovisuals es projectaran a l'edifici del Vapor; el cinquè, a la Granja Soldevila; i el sisè, a l'espai de Santiga. Els sis treballs, que es van adjudicar per un import de 36.275,80 euros, formen part de la primera fase d'audiovisuals que disposarà el futur museu.

Aquest dissabte 11 de juny es va iniciar la gravació de l'audiovisual sobre la Granja Soldevila. La directora del Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV), Núria Traveset, no ha volgut desvetllat el contingut d'aquesta producció però si ha explicat que "diferents personatges, al llarg de la història, explicaran les diferents etapes de la Granja Soldevila des dels seus orígens fins gairebé l'actualitat".

Aquesta actuació està inclosa en el Projecte turístic industrial del Vapor Aranyó + Centre d’indústria viva cofinançat pel Fons Feder.


Foto: Gravació de l'audiovisual sobre la Granja Soldevila / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santiga acull dissabte una nova edició del Concurs de Pintura Ràpida
22 Jul 2022 12:05 - NataliaSantiga acull dissabte una nova edició del Concurs de Pintura Ràpida

El XXXIIè Concurs de Pintura Ràpida d’Amics se celebrarà el dissabte 23 de juliol. Amics de Santiga [ ... ]

La Casa de Andalucía celebra el desè aniversari
20 Jul 2022 12:57 - RedaccióLa Casa de Andalucía celebra el desè aniversari

La Casa Andalucía de Santa Perpètua ha fet deu anys i ho ha volgut celebrar amb una festa on l'objectiu [ ... ]

Cultura destaca la qualitat dels espectacles de la programació Moguda Escènica que ha retornat al parc Central
18 Jul 2022 12:49 - RedaccióCultura destaca la qualitat dels espectacles de la programació Moguda Escènica que ha retornat al parc Central

El festival d'arts Moguda Escènica organitzat per l'Ajuntament de Santa Perpètua ha finalitzat amb [ ... ]