hola

El Pavelló Municipal d’Esports acollirà el dissabte 18 de juny una nova edició de la Cantata sota el títol Notes per viure al planeta terra. La proposta, de l’EMA, es recupera després de tres anys sense poder fer-la de manera presencial.

Durant el curs, l’alumnat de quart de Primària i el seu professorat de música, amb la participació directa de l’EMA, han treballat la Cantata que, té com a objectiu principal fomentar la inclusió, crear espais participatius, xarxes de cultura col·laborativa i provocar experiències artístiques. A l’espectacle, que és tancat per a les famílies de l’alumnat participant, hi prendran part també quatre grups de dansa de de l’EMA i un grup de teatre. La Cantata es farà en dos passis.

El director de l'Escola Municipal de les Arts, Eliseu Ribes, ha informat que a La Cantata prenen part més de 300 persones, de les quals 242 són alumnes de les escoles de Primària del municipi que formen el gran cor de l'espectacle. Ribes ha recordat que només es fa un assaig general amb totes les persones participants una hora abans d'obrir portes als familiars.

Eliseu Ribes ha destacat que la cantata s'ha creat a través d'un llibre que parla d'un pare que li explica al seu fill idees per viure en aquest planeta i s'han escollit cançons que podien lligar.

La coordinació entre el professorat de les escoles de Primària i l'EMA ha estat efectiva des de inici del curs per poder compactar un cor de més de 240 persones,

Ribes ha demanat al públic que assisteixi que aplaudeixi molt als infants ja que hauran de fer dos passis per tal que puguin assistir quatre familiars per alumne participant i això és un esforç molt important per als infants. Hi prendran part 242 alumnes de Primària que formen el cor, 60 alumnes de dansa i teatre de l'EMA i quinze professors que tocaran instruments.


Foto: Assaig de la Cantata d'aquest curs / EMA

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santiga acull dissabte una nova edició del Concurs de Pintura Ràpida
22 Jul 2022 12:05 - NataliaSantiga acull dissabte una nova edició del Concurs de Pintura Ràpida

El XXXIIè Concurs de Pintura Ràpida d’Amics se celebrarà el dissabte 23 de juliol. Amics de Santiga [ ... ]

La Casa de Andalucía celebra el desè aniversari
20 Jul 2022 12:57 - RedaccióLa Casa de Andalucía celebra el desè aniversari

La Casa Andalucía de Santa Perpètua ha fet deu anys i ho ha volgut celebrar amb una festa on l'objectiu [ ... ]

Cultura destaca la qualitat dels espectacles de la programació Moguda Escènica que ha retornat al parc Central
18 Jul 2022 12:49 - RedaccióCultura destaca la qualitat dels espectacles de la programació Moguda Escènica que ha retornat al parc Central

El festival d'arts Moguda Escènica organitzat per l'Ajuntament de Santa Perpètua ha finalitzat amb [ ... ]