hola

El Pavelló Municipal d’Esports acollirà el dissabte 18 de juny una nova edició de la Cantata sota el títol Notes per viure al planeta terra. La proposta, de l’EMA, es recupera després de tres anys sense poder fer-la de manera presencial.

Durant el curs, l’alumnat de quart de Primària i el seu professorat de música, amb la participació directa de l’EMA, han treballat la Cantata que, té com a objectiu principal fomentar la inclusió, crear espais participatius, xarxes de cultura col·laborativa i provocar experiències artístiques. A l’espectacle, que és tancat per a les famílies de l’alumnat participant, hi prendran part també quatre grups de dansa de de l’EMA i un grup de teatre. La Cantata es farà en dos passis.

El director de l'Escola Municipal de les Arts, Eliseu Ribes, ha informat que a La Cantata prenen part més de 300 persones, de les quals 242 són alumnes de les escoles de Primària del municipi que formen el gran cor de l'espectacle. Ribes ha recordat que només es fa un assaig general amb totes les persones participants una hora abans d'obrir portes als familiars.

Eliseu Ribes ha destacat que la cantata s'ha creat a través d'un llibre que parla d'un pare que li explica al seu fill idees per viure en aquest planeta i s'han escollit cançons que podien lligar.

La coordinació entre el professorat de les escoles de Primària i l'EMA ha estat efectiva des de inici del curs per poder compactar un cor de més de 240 persones,

Ribes ha demanat al públic que assisteixi que aplaudeixi molt als infants ja que hauran de fer dos passis per tal que puguin assistir quatre familiars per alumne participant i això és un esforç molt important per als infants. Hi prendran part 242 alumnes de Primària que formen el cor, 60 alumnes de dansa i teatre de l'EMA i quinze professors que tocaran instruments.


Foto: Assaig de la Cantata d'aquest curs / EMA

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura
29 Nov 2023 09:41 - RedaccióLa Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura

La Biblioteca Josep Jardí obre el 28 de novembre les inscripcions per participar als Club de lectura [ ... ]

La Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza
24 Nov 2023 12:11 - RedaccióLa Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza

Els grups de ball de la Casa de Andalucía Al-Alba, Nacar, Encant i Templanza participaran al Campionat [ ... ]

Aquest dijous es presenta el cas de la Granja Soldevila de 'Crònica gràfica de les col·lectivitzacions a Catalunya
23 Nov 2023 11:20 - RedaccióAquest dijous es presenta el cas de la Granja Soldevila de 'Crònica gràfica de les col·lectivitzacions a Catalunya

  El Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV), l’Observatori de la Vida Quotidiana (OVQ) [ ... ]