hola

El Casal Popular Pit Roig i dues entitats veïnals han programat revetlles de Sant Joan.

El Casal farà la festa al parc Municipal amb sopar i ball. L'entitat recupera aquesta festa en el seu format i indrets originals. Aquest any hi haurà taules juntes i es podrà ballar, dues coses que l'any passat no es van poder fer. A les 21.30h començarà el sopar al que assistiran un centenar de persones que ja han adquirit el seu tiquet i a les 23 h està previst que comenci el ball a través d'una autollista de temes que es farà entre totes les persones assistents.

El president del Casal Popular Pit-roig, Guillermo Almansa, ha explicat que un centenar de persones han adquirit els tiquets per al sopar de la revetlla, tots els que estaven previst. Almansa ha explicat que la música la podrà escollir el públic, tot i que ja hi ha elaborada una llista per anar obrint boca.

Una altra revetlla que tindrà lloc avui és la de l'associació de veïns Can Folguera que tindrà lloc a la plaça de l'Era a partir de les 21 h. En aquest cas serà un sopar de carmanyola i ball amb música enllaunada. Un del membres de la junta de l'associació de Veïns Can Folguera, Albert Ortiz, ha explicat que una trentena de veïns van insistir a l'entitat per celebrar la revetlla encara que no formés part de la festa de barri que s'organitzava abans de la pandèmia. Ortiz ha comentat que per aquest motiu també s'ha decidit traslladar aquesta celebració de la plaça de Can Folguera a la plaça de l'Era per obrir-la més al veïnat.

La tercera entitat que organitza revetlla popular aquest vespre és l'Associació de Veïns La Creueta que l'organitza al parc del Doctor Miró a partir de les 22h. L'entitat ha preparat un sopar al qual s'han apuntat ja una cinquantena de persones i després disco-mòbil.

El president de l'Associació de Veïns La Creueta, José Durán, ha recordat que des de 2019 no han organitzat cap activitat per culpa de la pandèmia i aquesta és una primera oportunitat de retrobada.

Tan l'associació de veïns Can Folguera com la de La Creueta han avançat que miraran de treballar per recuperar les festes de barri de cara a 2023, però de moment han començat per organitzar la revetlla d'aquesta nit.


Foto: Imatge d'arxiu de la revetlla del Casal Popular al parc Municipal / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]