hola

El Cineclub Cisco Mosenya ha fet balanç d'aquesta temporada en la qual s'han pogut fer totes les projeccions programades i en l'horari habitual, tot i això, des de l'entitat comenten que la pandèmia ha fet conèixer plataformes i encara hi ha persones que són reticents a trobar-se en espais tancats.L'entitat és l'encarregada de projectar el Cinema a la freca que clou demà divendres amb la pel·licula Yesterday

L'entitat ha pogut oferir passis mensuals de pel·lícules i han inclòs les dues que exigeix el conveni amb la Filmoteca Nacional de Catalunya. De cara a la propera temporada, el Cineclub Cisco Mosenya està en tràmits d'aconseguir convenis també amb festivals internacionals que facilitaran veure films a Santa Perpètua que no arriben mai ni al circuit comercial dels cinemes ni a les televisions.

Aquesta temporada, que ha clos amb una mitjana del 50% de l'aforament, ha comportat alguns canvis de funcionament per complir amb la normativa de cineclubs de Catalunya. Les persones que poden anar a les sessions han de ser sòcies. Per això, el Cineclub Cisco Mosenya ha estipulat que quan una persona va a la sessió se la fa sòcia i paga 5 euros per entrada, però quan ja ha arribat als 25 euros, la resta de sessions són gratuïtes. Cada temporada es programes nou pel·lícules diferents.

El president del Cineclub Cisco Mosenya, Josep Maria Margalida, s'ha mostrat molt satisfet a nivell de pel·lícules programades perquè han agradat molt, però ha lamentat la baixa presència de públic. Margalida ha recordat que una de les coses interessants del cinema és socialitzar i comentar la pel·lícula que s'acaba de veure.

La darrera pel·lícula programada va ser gràcies a una col·laboració amb el BCN Film Fest. Josep Maria Margalida ha expressat que estan intentant obrir-se cap a col·laboracions internacionals.El president del Cineclub Cisco Mosenya ha subratllat que aquests convenis poden fer arribar films que seria impossible de veure a les sales de cinema, a les plataformes o a la televisió.Josep Maria Margalida ha explicat que el sistema de funcionament del Cineclub Cisco Mosenya ha canviat per adaptar-se a la normativa de cineclubs i ha destacat que la quota és de 25 euros que dóna dret a nou pel·lícules.

El Cineclub Cisco Mosenya ha projectat nou pel·lícules aquesta temporada. De cara a la vinent hi haurà sessions de la Filmoteca Nacional de Catalunya i de festivals internacionals.


Foto: El cicneclub col·labora amb el cinema a la fresca / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tàndem rep més d'una desena de premis a diferents concursos de teatre amb l'obra 'Un cop a l'any'
30 Nov 2023 14:01 - RedaccióTàndem rep més d'una desena de premis a diferents concursos de teatre amb l'obra 'Un cop a l'any'

El Grup de Teatre Tàndem amb l'obra Un cop a l'any ha rebut diferents premis i nominacions a diferents [ ... ]

La Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura
29 Nov 2023 09:41 - RedaccióLa Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura

La Biblioteca Josep Jardí obre el 28 de novembre les inscripcions per participar als Club de lectura [ ... ]

La Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza
24 Nov 2023 12:11 - RedaccióLa Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza

Els grups de ball de la Casa de Andalucía Al-Alba, Nacar, Encant i Templanza participaran al Campionat [ ... ]