hola

El parc de la Ribera tornarà a ser l’escenari dels Deskoncerts de Festa Major. Una comissió de joves amb la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament han treballat per elaborar el cartell del qual podrà gaudir la ciutadania les nits de divendres, dissabte i diumenge. L'aposta més forta és la nit de dissabte amb el grup tarragoní CRIM i l'argentina Sofia Gabanna.

L’any passat, a causa de la pandèmia de la Covid-19, els Deskoncerts van haver de celebrar-se al recinte de Can Bernades, amb el públic assegut i amb entrades prèvies. Aquest any tot torna a ser com abans de la pandèmia. La comissió de Deskoncerts creu que el festival tindrà una molt bona rebuda i molt bon seguiment per part de perpetuencs i d'altres localitats "perquè tothom té moltes ganes de festa".

La nit de dissabte és la dels caps de cartell més potents, segons afirma la comissió, tot i que, segons els estils de música que més agradin personalment poden ser divendres o diumenge.

Dissabte 3 de setembre, a partir de la 1 de la matinada, pujarà a l’escenari del parc de la Ribera el grup CRIM, una formació catalana de música punk-rock que actua des del 2011. Nil Ricart i Gerard Rodríguez, membres de la comissió de joves, expliquen que CRIM era un dels grups contractats per al 2020 però la pandèmia va esgarrar la seva actuació a Santa Perpètua.

Després actuarà Sofia Gabanna que presentarà el seu disc Maté el amor, on hi ha missatges feministes, sobre la salut mental i reivindicacions socials. El punt i final el posaran DJ Geridoo i DJ Nàtura amb una sessió amb ritmes urbans i electrònics. Ricart i Rodríguez han informat que Sofia Gabanna és una de les artistes de hip hop i rap més reconegudes actualment.

La comissió Jove programa Deskoncerts tenint en compte que la idea sempre és buscar dins de la música alternativa o menys comercial artistes que siguin dels més considerats.

L'estrena de Deskoncerts serà divendres a les 2.30 de la matinada amb la banda Habla de mí en presente. El seu techno-rumba omplirà els Deskoncerts 2022 amb temes com Estrella i Urele. Completa el cartell de la primera nit DJ Nafentt, que actuarà a partir de les 04.30 hores. Gerard Rodríguez i Nil Ricart apunten que aquest grup ja han actuat a CAM Bernades i ara amb el nou disc se'ls vol donar l'oportunitat de presentar el seu directe en un escenari gran com és els Deskoncerts.

Els Deskoncerts 2022 finalitzaran el diumenge 4 de setembre a la mitjanit amb DJ Sharin, una apassionada de la música reggae i diferents estils que abraça. DJ Rambla serà l’encarregat de tancar els concerts de la Festa Major d’Estiu amb una sessió plena de ritme a partir de les 2 de la matinada.

L'espai disposarà d’un Punt Lila organitzat per l'Ajuntament de Santa Perpètua i les barres de bar atorgades a diverses entitats i col·lectius formaran també part de les accions de sensibilització i detecció d’agressions sexistes.


Foto: Imatge d'arxiu dels Deskoncerts al parc de la Ribera / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]