hola

La Casa Andalucía de Santa Perpètua instal·larà de nou caseta aquesta Festa Major. La instal·lació està situada al recinte firal entre la rampa de vehicles d'accés al recinte firal i la passarel·la de vianants d'accés a La Granja Espai cultural.

L'entitat ha preparat activitats diverses per celebrar la festa. La inauguració tindrà lloc divendres a les 20 h amb la participació del Ball de Gitanes (encara per confirmar) i durant la primera jornada s'esperen les actuacions dels quadres de ball de l'entitat, del Grup Rumbero i una festa de retorns als anys 80 i 90.

Cada nit s'exhibiran els quadres de ball de l'entitat. Dissabte a més comptarà amb l'Associació d'Arts Humanes Bollywood i l'exhibició de salsa i bachata, grup musical Sevillanas i música disco.

Diumenge a les 12.30 hores, la Casa Andalucía ofereix l'Hora de la tapa i a les 14 h paella popular, també serà la nit per escoltar la perpetuenca Andrea García i al grup de pop-rock Los Vulgares i acabar amb un karaoke.

El dilluns, la Casa Andalucía ha convidat a l'entitat Dansa del Ventre Ghassaly, a més de fer un Pernilbingo i el sisè concurs La teva cara no em sona o sí?

El president de la Casa Andalucía, Manuel Belmonte, ha avançat que les novetats d'aquest any són la incorporació d'actuacions i activitats amb música diversa per atreure a altres persones que la poden preferir a la música andalusa. Belmonte ha explicat que com a cada Festa Major compten amb la intervenció de diverses entitats culturals del municipi.La caseta és el tret d'inici del curs per a la Casa Andalucía on tothom pot veure què pot fer i es pot animar a inscriure's als quadres de ball o a l'escola de ball i a les activitats que organitza al llarg de l'any.


Foto: La Casa de Andalucía tornarà a instal·lar caseta durant la Festa Major / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]