hola

La inauguració de l'exposició de Festa Major 2022 és el primer acte del programa que tindrà lloc avui a les 20 h a l'Espai 1 de La Granja. Galiot Teatre oferirà la mostra Titelles al món, a través de la qual ens conviden a fer un viatge cultural gràcies a 300 titelles de diversos continents.

L'objectiu d'aquesta exposició és mostrar la cultura mundial dels titelles a través d'exemplars antics de diferents països i tècniques de manipulació. Galiot teatre va muntar al 2015 un projecte que consistia en una carpa expositiva per fer una petita mostra amb la col·lecció que ja tenia i això va demostrar que el patrimoni artístic que conserva la companyia és molt important.

Jordi Montserdà, de Galiot Teatre, ha explicat que a la mostra es podrà veure clarament que el titella és universal però la cultura i el llenguatge és molt diferent, el canvi de vestits, de com les pinten, dels seus acabaments, la forma dels ulls.Montserdà ha destacat que els titelles també són reflex de cultures rurals o urbanites i que es podrà veure amb titelles de la Xina i Tailàndia.

Els espectacles de titelles són per a totes les franges d'edat, també adults, però, Jordi Montserdà reconeix que es té la falsa idea que són només per a infants.

En Bernat pescador és l'espectacle familiar de titelles que Galiot Teatre oferirà aquest diumenge a les 12 h a l'Espai 1 dins de la programació de la Festa Major. Jordi Montserdà ha avançat que és una història amb missatge que pot entendre tothom.


Foto: Imatge de la mostra

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tàndem rep més d'una desena de premis a diferents concursos de teatre amb l'obra 'Un cop a l'any'
30 Nov 2023 14:01 - RedaccióTàndem rep més d'una desena de premis a diferents concursos de teatre amb l'obra 'Un cop a l'any'

El Grup de Teatre Tàndem amb l'obra Un cop a l'any ha rebut diferents premis i nominacions a diferents [ ... ]

La Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura
29 Nov 2023 09:41 - RedaccióLa Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura

La Biblioteca Josep Jardí obre el 28 de novembre les inscripcions per participar als Club de lectura [ ... ]

La Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza
24 Nov 2023 12:11 - RedaccióLa Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza

Els grups de ball de la Casa de Andalucía Al-Alba, Nacar, Encant i Templanza participaran al Campionat [ ... ]