hola

La Festa dels colors (escuma, aigua i pols de colors) amb Arts Humanes arrenca la programació de diumenge. L'activitat començarà a les 11 del matí al parc Municipal. El llançament de la pols està previst en dues sessions: a les 12 i a les 12.30h. Podeu adquirir la pols de colors abans de l'activitat. El preu és d'1 euro per un color i de cinc euros per un lot de sis colors.

A les 11 també comença el concurs de paelles, un clàssic de la Festa Major i que arriba a la seva XXVIII edició. Un total de 27 persones s'han inscrit al concurs que retorna al parc de Catalunya. S’entregaran tres premis en cada categoria. La degustació i la decoració són els aspectes que més valorarà el jurat en aquest certamen.

A les 12h se celebrarà l'espectacle de titelles En Bernat el pescador, de Titelles Galiot a l'Espai 1 de La Granja.

D'altra banda, a les 13h a la Rambla concert vermut amb &Swing, un trio que oferirà temes de soul, pop i rock en clau de swing

Enguany se celebrarà la segona edició del Travessa la bassa, una proposta que consisteix en creuar d’un cantó a l’altre la bassa del parc Central amb una embarcació casolana. La prova tindrà lloca les 17.30 hores. El certamen preveu premis per a les tres embarcacions més ràpides, a la millor construïda, la més original i la que porti els participants millor disfressats, a més d’un premi especial del jurat. Sis persones s'han inscrit a la prova però l’Ajuntament informa que qualsevol podrà apuntar-se trenta minuts abans de l'inici de l'activitat.

D’altra banda, el parc Central acollirà a partir de les 19 hores el concert del grup The Penguins (Reggae per Xics), que torna a la Festa Major d’Estiu de Santa Perpètua. Els infants podran pujar al vaixell de la formació i gaudir del seu nou disc Quadern De Bitàcola en un concert on coneixeran animals, plantes i personatges molt especials.

Ball del Fanalet

Una de les activitats de la Festa Major que torna al seu format d’abans de la pandèmia és el tradicional Ball del Fanalet. Aquest any se celebrarà avui diumenge a partir de les 23 hores a la Rambla i anirà a càrrec de l’Orquestra Cimarrón. El grup va nèixer l’any 1971 a Tortosa (Tarragona) i és una de les orquestres amb més tradició de Catalunya. La ballada serà a ritme de vals al voltant de les 00 hores, però tan abans com després la ciutadania podrà gaudir de la música que oferirà l’Orquestra Cimarrón. Els fanalets es podran adquirir a l’inici del concert, diumenge, a la Rambla. El preu és de 0,50 euros. La formació també serà l’encarregada d’oferir el clàssic concert de tarda de la Festa Major del municipi. El diumenge, a partir de les 19 hores, la ciutadania de Santa Perpètua podrà gaudir a la Rambla d’un recull de cançons d’ara i d’abans.

El Último Tributo a les 22 hores, a l'amfiteatre del parc Central, retrà homenatge a El Último de la Fila fent un repàs al seu repertori en el marc de les Nits de versions.

Finalitza els Deskoncerts

El programa de diumenge finalitza amb els Deskoncerts al parc de la Ribera a partir de les 12 de la mitjanit amb DJ. Sharin i DJ Rambla

DJ. Sharin és apassionada de la música reggae i els diferents estils que abraça. Arriba a Santa Perpètua per oferir-nos una sessió que no deixarà indiferent ningú!.DJ Rambla serà l’encarregat de tancar els Deskoncerts de la Festa Major d’Estiu amb una experiència exclusiva per als amants del gènere reggae.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]