hola

L’Agrupació Sardanista Santa Perpètua ha programat per aquest dissabte 17 de setembre el 68è Aplec de Santiga. Serà un aplec diferent pel dia, per l’hora i per l’emplaçament. L’Aplec de Santiga començarà a les 18 h i comptarà amb la música de les cobles Sabadell i Sant Jordi, que només faran una peça conjunta. L’Agrupació homenatjarà el compositor Jesús Ventura, que ha mort aquest estiu, autor de la sardana Sis-santa dedicada a l’Aplec perpetuenc.

La presidenta de l'entitat, Mercè Alsina, ha explicat que, tradicionalment, l’Aplec de Santiga tenia lloc el segon diumenge de setembre però que en coincidir amb la Diada Nacional, l’Agrupació ha apostat per traslladar-la. A més, degut a les obres de rehabilitació de la rectoria de l’església de Santiga que s’estan realitzant actualment, la ballada de sardanes no es podrà dur a terme a la plaça de Santiga i l’Agrupació Sardanista ha hagut de buscar un espai que permeti instal·lar l’escenari per a les cobles i que sigui un terreny on el públic pugui ballar. Alsina ha avançat que es farà en una zona d’aparcament propera a la plaça de Santiga.

La presidenta de l'Agrupació Sardanista ha matisat que la coincidència amb altres aplecs al Vallès ha impossibilitat fer el de Santiga en diumenge i ha agraït l'Ajuntament les infraestructures d'il·luminació que s'estan col·locant provisionalment per poder fer l'Aplec.En cas de pluja, l’Aplec se celebraria a la pista esportiva coberta de l’avinguda de Girona.


Foto: Imatge de l'Aplec de l'edició celebrada l'any 2018 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tàndem rep més d'una desena de premis a diferents concursos de teatre amb l'obra 'Un cop a l'any'
30 Nov 2023 14:01 - RedaccióTàndem rep més d'una desena de premis a diferents concursos de teatre amb l'obra 'Un cop a l'any'

El Grup de Teatre Tàndem amb l'obra Un cop a l'any ha rebut diferents premis i nominacions a diferents [ ... ]

La Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura
29 Nov 2023 09:41 - RedaccióLa Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura

La Biblioteca Josep Jardí obre el 28 de novembre les inscripcions per participar als Club de lectura [ ... ]

La Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza
24 Nov 2023 12:11 - RedaccióLa Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza

Els grups de ball de la Casa de Andalucía Al-Alba, Nacar, Encant i Templanza participaran al Campionat [ ... ]