hola

La Xarxa de Centres Cívics, una de les potes del SocioculturalSPM, comença el nou curs 2022-2023 amb l’estrena d’un nou equipament, el Centre Cívic La Rambla.

S’ubicarà al Casal d’Avis i serà el de referència al barri de Centre Vila. El Vapor, que serà un nou referent cultural i seu del Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV), trasllada la seva activitat com a equipament sociocultural de proximitat a aquest espai de La Rambla. La sala gran del Vapor, l’Aula Vapor, continuarà acollint activitats de la Xarxa de Centres Cívics que començaran el proper 3 d’octubre.

Des de la Xarxa s’informa que han rebut un total de 1.456 inscripcions i hi ha 119 persones que es troben en llista d’espera. Una de les novetats d’aquest curs són les trobades, tres activitats gratuïtes que es faran a diferents centres cívics durant el curs. A més, encara queden places per a les següents activitats: bachata i salsa, disseny de pàgines web, zunva en família, picomotricitat i suport familiar i Speak English. També resten places als programes del ComunitàriaMENT que a l’octubre comencen als centres cívics el d’AcompanyaMENT emocional, ExpressaMENT, el curs de primers auxulis i el de gestió del temps.

Una de les activitats programades és un monogràfic sobre patés vegetals. Tindrà lloc el 6 d’octubre de 19.30 a 21.30 h al Centre Cívic Can Folguera i serà una sessió teòrico-pràctica per aprendre què es necessita per fer un paté vegetal. El nutricionista explicarà com fer una bona base de paté vegetal i deu possibles receptes, una de les quals es cuinarà i es tastarà al taller. Les inscripcions a aquest monogràfic i a la resta d’activitats que ofereix la Xarxa de Centres Cívics al web de SocioculturalSPM o presencialment als equipaments.


Foto: El Centre Cívic La Rambla s'ubica al Casal d'Avis / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]