hola

L’Aula d’Extensió Universitària (AEU) de Santa Perpètua començarà el curs amb una xerrada inaugural oberta a tota la ciutadania sota el títol «Periodisme en temps dels telèfons intel·ligents». L’acte se celebrarà el 6 d’octubre a les 19.30 hores a l’Aula Vapor.

La ponència serà a càrrec del periodista i escriptor Xavier Bosch i comptarà amb el coordinador acadèmic del programa Universitat a l’Abast de la Universitat Autònoma de Barcelona, Tomàs Peire; l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia; i el regidor de Cultura, Marçal Solà. L’AEU ha informat que les inscripcions per al curs 2022-2023 es podran formalitzar els dies 27 i 29 de setembre, entre les 18 i les 20 hores, a l’Aula Vapor.

Aquest trimestre l’Aula ha programat diferents xerrades i una sortida cultural. La següent ponència, després de la inaugural, serà el 18 d’octubre a càrrec de l’activista política en favor de la llibertat i defensa dels Drets Humans, Montserrat Tura, on es parlarà del moviment Rabassaire. El 8 de novembre s'ha programat Joves en un present complex i un futur obert, a càrrec de Joan Manuel del Pozo, doctor en Filosofia per la UB i professor de Filosofia Antiga, Filosofia Política i Ètica de la Comunicació a la Universitat de Girona.El 22 de novembre, Eva Julian, compositora, etnomusicòloga, especialista en bioacústica aplicada i disseny de so terapèutic oferirà la xerrada Ús i aplicació terapèutica dels sons de la natura. Al desembre s'ha programat una sortida cultural al TNC per veure Una noche sin luna, de Juan Diego Boto, una obra per conèixer i aprofundir en la figura del poeta Federico García Lorca.

Les dues darreres xerrades del trimestre també s'han programat al desembre: Una figura primordial, un gegant de les nostres lletres: Joan Fuster, a càrrec d'Enric Vicent Sòria i Joan Capri, el rei del monòleg i un dels mites de la cultura popular, a càrrec de Jaume Aulet

 

Foto: Imatge d'arxiu d'un acte de l'AEU al Teatre del Centre / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]