hola

TEATRE de temporada ha abaixat el teló amb una assistència de públic que ha superat el centenar de persones en les obres amateurs i de més de 150 en la funció professional. El grup de teatre Tàndem organitzador d'aquesta programació està molt satisfet de la resposta de la ciutadania que respon quan se li ofereix teatre al municipi.

El secretari de Tàndem, Oriol Alonso, ha destacat que aquesta segona edició de TEATRE de temporada ha funcionat molt bé tan per les obres representades com per l'assistència de públic. Alonso ha reclamat una oferta cultural anual que serà possible a partitr del 2023 amb la climatització acabada del teatre del Centre Parroquial. El secretari de Tàndem ha reconegut que gràcies a la promoció i a la venda online ha augmentat l'assistència de públic.

La proposta professional sempre atreu més públic però, segons ha confirmat Alonso, la diferència han estat una cinquantena de persones respecte a les amateurs. El secretari de Tàndem assegura que amb la valoració d'aquestes dues edicions de TEATRE de temporada el que està clar és que la propera tardor de 2023 es tornarà a programar i deixa en l'aire si podria haver-hi alguna altra per primavera o estiu.

El grup de teatre Tàndem té ja pràcticament enllestida la programació de la Mostra de teatre amateur que començarà a finals de gener i que, com ha avançat Oriol Alonso, comptarà amb dues obres professionals i sis amateurs, de les quals una serà una estrena de Tàndem.


Foto: TEATRE de Temporada ha ofert una obra professional i tres amateurs / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]