hola

Les comissions de Deskoncerts i de Festa Major es van trobar ahir a la tarda en la primera reunió de presentació del que serà fins a la propera festa major el lloc de trobada per preparar i dissenyar la festa gran de Santa Perpètua.

És la primera vegada que les dues comissions se seuen conjuntament i intercanvien opinions al voltant de la festa major i el seu programa. La voluntat, segons va explicar el regidor de Cultura, Marçal Solà, present també a la trobada, és poder treballar conjuntament en un cap de cartell, entre d'altres.

Després que la comissió de Festa Major comptés l'any passat amb només homes, enguany la participació de dones ha augmentat amb la incorporació d'unes set dones. En total a la primera trobada van prendre-hi part una dotzena de persones de les dues comissions.

Pel que fa a la comissió de Deskoncerts 2023, aquest any s'hi han afegit nous membre i més dones joves com la Rocío Salmerón que se suma a la Marina Ruiz que ha estat l'única representant femenina en les quatre darreres edicions.

Marina Ruiz ha comentat que la primera reunió celebrada ahir de manera conjunta amb la nova comissió de Festa Major va ser molt profitosa i ha avançat que ambdues treballaran en la mateixa línia per aconseguir una festa el més participada possible.

Rocío Salmerón s'estrena aquesta edició en la comissió de Deskoncerts i ha confessat que feia temps que volia fer-ho.Totes dues joves, Marina i Rocío, consideren que fa falta més participació femenina a la Comissió de Deskoncerts i conviden a formar-ne part.

Tot i aquesta demanda de més participació femenina a la Comissió de Deskoncerts, la Marina Ruiz ha volgut deixar clar que alhora d'escollir els artistes han de complir amb el protocol contra agressions sexistes tan de comportament com de lletres de les cançons i es busca paritat de gènere damunt de l'escenari.

La Comissió de Deskoncerts es reuneix cada dos mesos aproximadament. La Marina Ruiz anima als joves ha formar part de la comissió i presentar propostes de temàtiques i de grups i la Rocío Salmerón ha admès que té una oferta per fer a la propera trobada.


Foto: Primetra trobada de la comissió Deskoncerts 2023 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]