hola

L’empresa farmacèutica Zambon patrocinarà amb 10.000 euros un nou projecte de l'Escola Municipal de les Arts (EMA) de Santa Perpètua. L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i la directora general de Zambon, Elena Zabala, han signat aquest dilluns 28 de novembre el conveni de col·laboració en un acte protocol·lari que s'ha celebrat a l'Ajuntament.

El patrocini de 10.000 euros es destinarà a subvencionar la producció dels tallers, la preparació i l’espectacle final d'un projecte interdisciplinari que es portarà a terme en el marc de la programació de Moguda Escènica en conjunció amb l’Associació Cricao (Toulouse). Aquest projecte té com a objectius iniciar l’establiment de residències artístiques a l’EMA; facilitar a l’alumnat i professorat del centre el contacte i col·laboració amb artistes reconeguts que aportin valor a l’EMA i a Santa Perpètua per la seva experiència i camp de treball; incorporar noves experiències i pràctiques artístiques; contribuir al mestissatge artístic; i participar amb els grups de percussions de l’EMA en l’espectacle del músic, cantant i multiinstrumentista Fanel i el fotògraf Joan Tomàs en el cicle de Moguda Escènica.

Amb la signatura d'aquest conveni Zambon reafirma la voluntat de participar en la dinamització cultural i en la difusió i accessibilitat de la pràctica artística en Santa Perpètua, mitjançant la figura col·laborativa del patrocini, en concret, en les activitats i els projectes de l’EMA per al curs 2022-2023, que tenen com a eix vertebrador: garantir la igualtat d’oportunitats, garantir l’accés democràtic a l’experiència artística, la construcció de comunitat i la pràctica artística inter / transdisciplinària.

Zambon, empresa ubicada al polígon industrial de Can Bernades-Subirà, patrocina des de l’any 2004 projectes i activitats de l'EMA.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha agraït el patrocini de Zambon amb aquest nou projecte de l'Escola Municipal de les Arts perquè la seva col·laboració "ajuda a promoure projectes destacats de democratització de les arts" i afegeix que "un dels objectius marcats per l'Ajuntament és que no volem que les empreses visquin d'esquena a l'activitat del municipi" i recorda que Zambon va ser una de les primeres empreses a col·laborar amb patrocinis d'activitats, en aquest cas, culturals que promou l'EMA.

La directora general de Zambon, Elena Zabala, ha manifestat que “Zambon té un clar compromís amb les persones i la cura de la qualitat de vida. D'aquesta manera, aquest conveni reforça el propòsit de cuidar les persones del seu entorn més proper com a punt de partida per al desenvolupament creatiu, igualtat d'oportunitats i integració social”.

A l'acte de signatura també van assistir el regidor de Cultura de l'Ajuntament, Marçal Solà, i el director de l'EMA, Eliseu Ribes.


Foto: La directora general de Zambon i l'alcaldessa de Santa Perpètua durant l'acte procol·lari de la signatura / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura
29 Nov 2023 09:41 - RedaccióLa Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura

La Biblioteca Josep Jardí obre el 28 de novembre les inscripcions per participar als Club de lectura [ ... ]

La Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza
24 Nov 2023 12:11 - RedaccióLa Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza

Els grups de ball de la Casa de Andalucía Al-Alba, Nacar, Encant i Templanza participaran al Campionat [ ... ]

Aquest dijous es presenta el cas de la Granja Soldevila de 'Crònica gràfica de les col·lectivitzacions a Catalunya
23 Nov 2023 11:20 - RedaccióAquest dijous es presenta el cas de la Granja Soldevila de 'Crònica gràfica de les col·lectivitzacions a Catalunya

  El Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV), l’Observatori de la Vida Quotidiana (OVQ) [ ... ]