hola

L’empresa farmacèutica Zambon patrocinarà amb 10.000 euros un nou projecte de l'Escola Municipal de les Arts (EMA) de Santa Perpètua. L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i la directora general de Zambon, Elena Zabala, han signat aquest dilluns 28 de novembre el conveni de col·laboració en un acte protocol·lari que s'ha celebrat a l'Ajuntament.

El patrocini de 10.000 euros es destinarà a subvencionar la producció dels tallers, la preparació i l’espectacle final d'un projecte interdisciplinari que es portarà a terme en el marc de la programació de Moguda Escènica en conjunció amb l’Associació Cricao (Toulouse). Aquest projecte té com a objectius iniciar l’establiment de residències artístiques a l’EMA; facilitar a l’alumnat i professorat del centre el contacte i col·laboració amb artistes reconeguts que aportin valor a l’EMA i a Santa Perpètua per la seva experiència i camp de treball; incorporar noves experiències i pràctiques artístiques; contribuir al mestissatge artístic; i participar amb els grups de percussions de l’EMA en l’espectacle del músic, cantant i multiinstrumentista Fanel i el fotògraf Joan Tomàs en el cicle de Moguda Escènica.

Amb la signatura d'aquest conveni Zambon reafirma la voluntat de participar en la dinamització cultural i en la difusió i accessibilitat de la pràctica artística en Santa Perpètua, mitjançant la figura col·laborativa del patrocini, en concret, en les activitats i els projectes de l’EMA per al curs 2022-2023, que tenen com a eix vertebrador: garantir la igualtat d’oportunitats, garantir l’accés democràtic a l’experiència artística, la construcció de comunitat i la pràctica artística inter / transdisciplinària.

Zambon, empresa ubicada al polígon industrial de Can Bernades-Subirà, patrocina des de l’any 2004 projectes i activitats de l'EMA.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha agraït el patrocini de Zambon amb aquest nou projecte de l'Escola Municipal de les Arts perquè la seva col·laboració "ajuda a promoure projectes destacats de democratització de les arts" i afegeix que "un dels objectius marcats per l'Ajuntament és que no volem que les empreses visquin d'esquena a l'activitat del municipi" i recorda que Zambon va ser una de les primeres empreses a col·laborar amb patrocinis d'activitats, en aquest cas, culturals que promou l'EMA.

La directora general de Zambon, Elena Zabala, ha manifestat que “Zambon té un clar compromís amb les persones i la cura de la qualitat de vida. D'aquesta manera, aquest conveni reforça el propòsit de cuidar les persones del seu entorn més proper com a punt de partida per al desenvolupament creatiu, igualtat d'oportunitats i integració social”.

A l'acte de signatura també van assistir el regidor de Cultura de l'Ajuntament, Marçal Solà, i el director de l'EMA, Eliseu Ribes.


Foto: La directora general de Zambon i l'alcaldessa de Santa Perpètua durant l'acte procol·lari de la signatura / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Coral Renaixença programa aquest diumenge el Concert de Primavera a l'Església Parroquial
14 Jun 2024 09:33 - RedaccióLa Coral Renaixença programa aquest diumenge el Concert de Primavera a l'Església Parroquial

La Coral Renaixença convida la ciutadania a assistir al seu tradicional Concert de Primavera que s’ha [ ... ]

'Aprenent de l’experimentació' és la nova mostra d’Antonio Riverola
14 Jun 2024 09:24 - Redacció'Aprenent de l’experimentació' és la nova mostra d’Antonio Riverola

El perpetuenc Antonio Riverola presenta l’exposició Aprenent de l’experimentació entre el 14 de [ ... ]

El MTIV té atractius especials i singulars per al director del MNACTEC
10 Jun 2024 15:21 - RedaccióEl MTIV té atractius especials i singulars per al director del MNACTEC

El director del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC), Jaume Perarnau, [ ... ]