hola

La Casa Andalucía de Santa Perpètua va aconseguir recaptar un total de 1.521,38 euros per a l'ONGD local Asperpol a través del seu Festival Solidari. L'activitat es va desenvolupar diumenge 18 de desembre al matí a la plaça de la Vila.

Aquell mateix dia ja es va fer l'entrega de la recaptació a Asperpol, segons ha explicat la Casa Andalucía, que podrà invertir en els seus projectes de cooperació internacional a Gàmbia. Els diners es van aconseguir mitjançant la venda de tiquets per a una rifa d'una panera de productes d'alimentació i amb una bona quantitat de vals de diferents establiments perpetuencs que regalaven també menús, esmorzars i sopars. El sorteig es va fer en directe a la plaça de la Vila, la papereta guanyadora va ser la 130 i la persona afortunada va recollir el premi allà mateix.

El Festival solidari va començar amb una xocolatada per a 300 persones i uns tallers de manualitats dinamitzats per membres d'Asperpol. A partir de les 12 h el protagonisme va recaure en l'escenari per on van passar tots els quadres de ball de la Casa Andalucía i, per primer cop, va actuar l'Escuela de Sevillanas. En total van ser 92 els artistes que van prendre part en aquest Festival solidari.

El president de la Casa Andalucía, Manuel Belmonte, ha descrit que la millor manera d'acomiadar l'any és amb un acte solidari i que encara s'estan recuperant dels moments emotius viscuts.Belmonte ha recordat que a la panera es podia optar amb una aportació de tres euros. Finalment, van recollir-se 1.521,38 euros.


Foto: La plaça de la Vila es va omplir durant el festival solidari / Casa de Andalucía

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]