hola

La Cavalcada de Reis de Santa Perpètua de Mogoda serà el punt final a la programació de SPM és Nadal.

Aquest 2023 la localitat podrà tornar a gaudir d’un espectacle tan multitudinari com els d’abans de la pandèmia. Aquest cop prenen part en aquesta activitat unes 600 persones i nou entitats preparen des de fa mesos les seves carrosses, disfresses i comparses.

Els Reis d’Orient arribaran a Santa Perpètua el dia 5 de gener a l’Estació de la Florida a les 17.45 h (sempre depenent del servei de Rodalies Renfe). La Cavalcada està previst que comenci a les 18 h des de l’avinguda Quatre i el seguici reial recorrerà el passeig de la Florida, l’avinguda de Barcelona, el carrer de Genís Sala i la Rambla. Els Reis d’Orient travessaran a peu la plaça de la Vila i al balcó de la Casa Consistorial rebran de mans de l’alcaldessa la clau de la ciutat que obre màgicament totes les portes de les llars perpetuenques.

Les entitats participants a la Cavalcada de Reis són les associacions de famílies de l’alumnat dels centres educatius Bernat de Mogoda, La Florida, Sagrada Família, Santa Perpètua, Santiga i Tabor, la Casa Andalucía, el Centro Cultural Andaluz i el Club Natació Santa Perpètua.

Aquest 2023, després de l’experiència de la darrera cavalcada, l’Ajuntament ha decidit que es farà llançament de confeti enlloc de caramels. “El confeti proporciona un ambient nadalenc i màgic i evita les aglomeracions de persones, a més des del Consistori creiem que no s’ha de promocionar la ingesta de dolços”, segons ha argumentat la Regidoria de Cultura. Pensant en les persones amb diversitat funcional, s’habilitaran zones per a persones amb mobilitat reduïda a diferents punts de recorregut i el pregó dels Reis d’Orient tindrà el suport d’una intèrpret de signes per a les persones amb diversitat auditiva. L'Ajuntament ha reservat zones per a persones amb mobilitat reduïda a la cruïlla del passeig de la Florida amb l'avinguda de Barcelona i a la plaça de la Vila.

D’altra banda, Ràdio Santa Perpètua (107.0 FM) oferirà un programa especial per fer el seguiment de la Cavalcada de Reis. L’especial, que comptarà amb la participació de col·laboradors de l’emissora municipal, començarà a les 17.30 h amb l’espera de l’arribada dels Reis a l’estació de La Florida i finalitzarà després del pregó reial.


Foto:Els Reis arribaran a l'estació de la Florida a les 17.45 hores aproximadament / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]