hola

La Central dels Reis va tancar el 4 de gener les seves portes després d'acollir unes 3.500 visites. Durant tres jornades aquest gran centre de distribució de regals dels Reis d'Orient ha recollit les il·lusions de molts infants que han apropat les seves cartes fins al Vapor, que era una de les grans novetats d'aquesta vuitena edició.

Les entrades es van posar a la venda online el dia 30 de desembre i en quatre hores van quedar exhaurides, tot i això, a la mateixa Central dels Reis s'han anat venent entrades sempre que l'aforament ho ha permès intentant que tothom que si atansava a la Central en pogués gaudir.El regidor de Cultura, Marçal Solà, feia  una primera valoració de la Central dels Reis positiva amb canvi d'ubicació i de format.

Unes 3.500 persones han passat per la Central dels Reis. Marçal Solà ha puntualitzat que tot i que les entrades es van exhaurir ràpidament s'ha intentat donar sortida a totes les persones que s'han atansat a la Central.

De cara a l'any vinent, el regidor de Cultura tornaria a oferir el Vapor perquè els Reis d'orient puguin instal·lar un any més la seva Central. Marçal Solà ha subratllat la participació de l'alumnat de l'EMA dinamitzant l'espera a la plaça del 8 de març i ha destacat que aquest espai ha permès fer una espera de torn tranquil·la i agradable.


Foto: La Central dels Reis es va celebrar del 2 al 4 de gener / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tàndem rep més d'una desena de premis a diferents concursos de teatre amb l'obra 'Un cop a l'any'
30 Nov 2023 14:01 - RedaccióTàndem rep més d'una desena de premis a diferents concursos de teatre amb l'obra 'Un cop a l'any'

El Grup de Teatre Tàndem amb l'obra Un cop a l'any ha rebut diferents premis i nominacions a diferents [ ... ]

La Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura
29 Nov 2023 09:41 - RedaccióLa Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura

La Biblioteca Josep Jardí obre el 28 de novembre les inscripcions per participar als Club de lectura [ ... ]

La Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza
24 Nov 2023 12:11 - RedaccióLa Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza

Els grups de ball de la Casa de Andalucía Al-Alba, Nacar, Encant i Templanza participaran al Campionat [ ... ]