hola

La Societat de Carreters de Sant Antoni Abat recupera tots els actes de la seva tradicional festa després d’uns anys sense organitzar-la per culpa de la situació d’emergència sanitària. Aquest 2023, Santa Perpètua recupera tot l’esplendor amb la tradicional missa en honor al patró del 17 de gener, el dinar de germanor dels socis el 29 de gener, l’ofrena floral al Monument als carreters el 4 de febrer i la Festa dels Tres Tombs el diumenge 5 de febrer.

El primer acte serà la celebració de l’eucaristia avui dimarts 17 de gener, onomàstica de Sant Antoni Abat, que es desenvoluparà a l’Església Parroquial a les 20 h oficiada per mossèn Mario Jurado. Aquesta missa comptarà amb l’actuació de la Coral Renaixença. En el decurs de la liturgia es beneiran les Ferradures de Plata que s’entregaran als socis Joan Dordal Pujadas, Ramon Vila Vilardebó (a títol pòstum) i Maria Rosa Girbau Rof. També com és tradicional en acabar la missa es repartirà coca beneïda entre els assistents.

La junta de la Societat de Carreters de Sant Antoni Abat ha anunciat novetats en aquesta festa que inclou, entre d’altres, un concurs d’instagram del dia 5 de febrer, un concurs de dibuix infantil o la possibilitat de fer l’esmorzar dels carreters. Aquell dia també hi haurà despertada a càrrec dels Tabals del Grup de Joves Diables i un Mercat Tombs al passeig de la Florida amb venda de productes de proximitat i aliments artesans i ecològics.


Foto: Avui comença la programació de la Festa de Sant Antoni amb la celebració d'una missa / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]