hola

La Regidoria de Cultura obre del 6 al 15 de febrer el període d’inscripció per aquelles comparses o carrosses que participin amb algun vehicle o remolc al concurs de la Rua de Carnaval.

La inscripció es pot realitzar a través del web staperpetua.cat. Les persones o grups que no necessitin vehicle podran realitzar la inscripció en el mateix període o el dia de la Rua, el 18 de febrer, de 17 a 17.45 h a la Rambla. Tot i això, Cultura recomana en ambdós casos fer la inscripció online. Tots els participants hauran d’estar a la Rambla a les 17.15 hores. Aquest any la rua estrena recorregut i sortirà a les 18 hores des de la Rambla i recorrerà la Plaça de la Vila, el carrer Pau Claris , l’avinguda de Barcelona, el Passeig de la Florida, l’Avinguda de l’Onze de Setembre i el pàrquing Desenvolupament Local.

El jurat del concurs, que repartirà un total de 2.425 euros en premis, estarà format per persones relacionades amb associacions, vinculades al món cultural i artístic. S’han establert un total d’onze premis que valoraran diferents aspectes: Premi Carnaval individual/parella adults (150 euros), Premi Carnaval individual/ parella infantil (150 euros), Premi Carnaval Grupal (200 euros)(format entre 3 a 9 persones), 1er Premi Carnaval Comparsa (300 euros) (mínim 10 persones), 2on Premi Carnaval Comparsa (200 euros), 3er Premi Carnaval Comparsa (100 euros), Premi Carnaval Comparsa infantil (300 euros) (mínim 10 infants), Premi Carnaval Carrossa (300 euros), Premi carnaval ús de material reciclat (300 euros), Premi Carnaval millor coreografia (300 euros) i Premi Carnaval Especial jurat (125 euros). Tots els participants siguin locals o forans poden acumular premis i tots rebran un diploma de participació.


Foto: El rei Carnestoltes durant la Rua de 2022 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un centenar de persones participen a la Biblioaventura
24 Abr 2024 13:10 - RedaccióUn centenar de persones participen a la Biblioaventura

  El més de centenar de persones que aquesta temporada ha participat a La Biblioaventura es van [ ... ]

El passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi
24 Abr 2024 14:29 - RedaccióEl passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi a Santa Perpètua es va viure amb una quarantena de parades d'entitats de tots [ ... ]

L'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi
24 Abr 2024 11:05 - RedaccióL'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi

L'Escola Tabor ha presentat la publicació de Sant Jordi, una tradició del centre, que compta amb la [ ... ]