hola

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 11 de febrer a les 19 hores al Teatre del Centre la pel·lícula Delicioso, dirigida per Eric Besnard (França - 2021) doblada al català. L'entitat inicia la temporada de 2023 amb importants novetats, les més destacades són el canvi d'hora i de dia i l'augment de la freqüència de passis.

A partir d'aquest mes, el Cineclub Cisco Mosenya programarà dues pel·lícules al mes. Durant la primera quinzena serà la projecció pròpia del Cineclub que serà o escollida directament per la junta o podria ser de la FilmoXarxa de la Filmoteca de Catalunya o del BCN Film Festival. Durant la segona quinzena es podrà veure una pel·lícula del Cicle Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català. Aquestes seran produccions catalanes d'estrena. L'aforament estarà obert al públic en general amb l'adquisició d'entrada.

L'entitat ha signat convenis de col·laboració amb la FilmoXarxa de la Filmoteca de Catalunya, amb l'Acadèmia del Cinema Català i amb el BCN Film Festival i no descarta assolir-ne algun més. Les persones que vulguin ser sòcies del Cineclub Cisco Mosenya poden adquirir un carnet per 25 euros que els dona dret a gaudir de vuit sessions, tota la temporada que programa l'entitat i de preu reduït en les pel·lícules del Cicle Gaudí.

El president del Cineclub Cisco Mosenya, Josep Maria Margalida, ha anunciat que el primer canvi ha arribat amb l'hora perquè es considerava que a les 21.30 h era massa tarda. A partir d'ara serà a les 19 h i la majoria de vegades serà en dissabte.Margalida ha informat que es pot obtenir un carnet del Cineclub Cisco Mosenya que dona dret a totes les sessions de la temporada i a preu reduït per a les pel·lícules del Cicle Gaudí.Aquest 2023, al Teatre del Centre es programarà dos cops al mes cinema. La primera quinzena serà la que escollirà el Cineclub Cisco Mosenya i la segona quinzena serà del Cicle Gaudí.

Foto:Projecció d'una pel·lícula al Teatre del Centre / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tàndem rep més d'una desena de premis a diferents concursos de teatre amb l'obra 'Un cop a l'any'
30 Nov 2023 14:01 - RedaccióTàndem rep més d'una desena de premis a diferents concursos de teatre amb l'obra 'Un cop a l'any'

El Grup de Teatre Tàndem amb l'obra Un cop a l'any ha rebut diferents premis i nominacions a diferents [ ... ]

La Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura
29 Nov 2023 09:41 - RedaccióLa Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura

La Biblioteca Josep Jardí obre el 28 de novembre les inscripcions per participar als Club de lectura [ ... ]

La Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza
24 Nov 2023 12:11 - RedaccióLa Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza

Els grups de ball de la Casa de Andalucía Al-Alba, Nacar, Encant i Templanza participaran al Campionat [ ... ]