hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha publicat un ban, que es pot consultar a l'e-tauler al web staperpetua.cat, amb motiu de la XV Trobada de Bestiari de la Festa Major d'Hivern. El consistori informa a la ciutadania de les recomanacions i obligacions del veïnat i de les propietats dels establiments per on es desenvoluparà l'activitat per tal de garantir la seguretat de persones i béns i evitar incidents.

El dissabte 4 de març se celebra la plantada de feres. A les 19.30 hores es farà la plantada a la plaça de la Vila i a les 20 hores s’iniciarà la tabalada. La Colla de Diables de Santa Perpètua de Mogoda i tres colles convidades iniciaran la Trobada a les 20.30 h, amb el recorregut següent: Plaça de la Vila – Carrer Pau Claris – Av Barcelona – Passeig de la Florida i finalització a la rotonda de la Font. Les colles convidades són l'Associació Bocs i Diables de Sant Antoni de Vilamajor, l'Associació Diables Se m'n Refum i el Drac Apocaleus de Vallirana.

El ban demana protegir els aparadors i les vidrieres ubicades en els itineraris amb cartrons, per tal d’evitar cremades en vidres, marbres i altres materials. La ciutadania que ho desitgi podrà recollir cartró per poder tapar els vidres entre el 27 de febrer al 3 de març a l’Ajuntament de Santa Perpètua en horari de 8 a 14.30 hores. També informa que cal mantenir portes i finestres tancades, persianes baixades i tendals recollits durant l'activitat i evitar tenir roba estesa o altres elements tèxtils o plàstics i recorda a les persones propietàries dels establiments que han de retirar taules, cadires, ombrel·les, jardineres i altres objectes situats a la via pública per raons de seguretat.

També recorda que no es pot encendre foc ni fumar a la vora dels portadors del material pirotècnic que utilitzen els grups i informa de la importància de no llençar aigua per les finestres i els balcons durant el desenvolupament de l'activitat (encara que ho demanin) per tal d’evitar accidents de participants i espectadors i perquè l’aigua mulla la pólvora, que explota en lloc de cremar-se.

El document també manifesta la prohibició d'estacionar vehicles en l'itinerari ni realitzar operacions de càrrega i descàrrega amb vehicles durant els actes de foc.

Per últim, el Consistori recorda que l'incompliment d'aquesta disposició comportarà l'aplicació de sancions o de les mesures pertinents i eximirà a l'Ajuntament de qualsevol responsabilitat.

 

Foto: Trobada de Bestiari de l'any 2022 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura
29 Nov 2023 09:41 - RedaccióLa Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura

La Biblioteca Josep Jardí obre el 28 de novembre les inscripcions per participar als Club de lectura [ ... ]

La Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza
24 Nov 2023 12:11 - RedaccióLa Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza

Els grups de ball de la Casa de Andalucía Al-Alba, Nacar, Encant i Templanza participaran al Campionat [ ... ]

Aquest dijous es presenta el cas de la Granja Soldevila de 'Crònica gràfica de les col·lectivitzacions a Catalunya
23 Nov 2023 11:20 - RedaccióAquest dijous es presenta el cas de la Granja Soldevila de 'Crònica gràfica de les col·lectivitzacions a Catalunya

  El Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV), l’Observatori de la Vida Quotidiana (OVQ) [ ... ]