hola

Demà dissabte, a partir de les 18 hores, tindrà lloc la Rua de Carnaval que aquest any estrena recorregut i sortirà des de la Rambla. La Rua finalitzarà al Pavelló d’Esports on s’entregaran els premis un cop finalitzi el recorregut i on tot seguit tindrà lloc un Ball de Nit de Carnaval entre les 21 h i les 2 de la matinada.

De moment, ja hi ha una desena de comparses i carrosses inscrites al concurs de la Rua de Carnaval, però encara poden apuntar-se més grups. Els únics que no es poden inscriure són aquells que portin vehicle o remolc. Demà de 17 a 17.45 h a la Rambla es poden fer també inscripcions.

El recorregut començarà a la Rambla a les 18 h i passarà per la plaça de la Vila, el carrer de Pau Claris, el passeig de la Florida, l’avinguda de l’Onze de Setembre, el carrer de Joaquim Blume i l’avinguda de Girona. S'espera que la rua arribi al pavelló cap a les 20 hores. Durant tot el recorregut, el jurat del concurs, que estarà format per persones relacionades amb associacions vinculades al món cultural i artístic, anirà puntuant els diversos participants.

Es repartirà un total de 2.425 euros distribuïts en onze premis. Tots els participants siguin locals o forans poden acumular premis i tots rebran un diploma de participació. Dos premis estan destinats a les millors disfresses individual o parella en categoria adult i infantil, un premi de grup (entre 3 i 9 persones), tres premis a comparses adults (mínim de 10 persones) i una a la millor comparsa infantil (també mínim 10 infants) i altres tres a la millor carrossa, la millor coreografia i a l'ús de material reciclat. El jurat podrà atorgar un premi especial.

El Ball de Nit de Carnaval tindrà lloc al Pavelló d’Esports entre les 21 hores i les 2 de la matinada. La festa està oberta a tots els públics.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha destacat que amb la desena de participants ja inscrits s'espera una molt bona Rua de Carnaval.Solà ha subratllat que demà mateix hi haurà persones que s'apuntaran a última hora i a vegades animades per part del personal de Cultura veient les disfresses entre el públic.Onze premis seran els que es podran repartir. Marçal Solà ha subratllat que els membres del jurat fan una tasca molt difícil amb tota imparcialitat i rigorositat.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha destacat que s'ha volgut canviar el recorregut per tal de facilitar que el ball de Carnaval comenci tot seguit de l'entrega de premis i oferir la possibilitat a les famílies amb infants petits de gaudir del ball de Carnaval.

L'arribada dels concursants de la Rua de Carnaval al Pvaelló d'Esports serà directament a la pista i el públic entrarà per les portes principals de l'equipament. Solà ha avançat que un cop finalitzi la cerimònia s'obriran les portes per comunicar la graderia amb la pista per gaudir del ball.


CAMnaval

La comissió organitzadora de les activitats del CAM, la CAMissió ha decidit celebrar aquest dissabte una nova edició de la festa de CAMnaval. A partir de la mitjanit de la nit de dissabte a diumenge començarà la festa de CAMnaval a CAM Bernades amb les actuacions de DJ Trapella, DJ 5-1 i Paubeats.

La CAMissió organitza també un concurs de disfresses amb dues categories de premis individual i grupal. Les persones que vulguin participar s'hauran d'apuntar entre les 0 i la 1.30 h a la barra del CAM. El concurs començarà a 1.30 h i el jurat farà dues rondes per veure les disfresses. D'aquí sortiran dos finalistes i el públic amb aplaudiments decidirà el guanyador.

Els premis per a la categoria individual serà un tiquet per al Corretasques de Moguda Perpetua i un val de 20 euros per gastar a Embotits Subirats. En el cas de grups seran dos vals un de 30 euros per gastar a Embotits Subirats i un de 20 euros per la Bodega Folguera.

L’activitat està organitzada per la CAMissió i l’entrada és gratuïta.

El regidor de Joventut, Marçal Solà, ha animat a participar en aquest CAMnaval i si es vol també en aquest concurs de disfresses i fins i tot, ha comentat que dona temps a participar a la Rua de Carnaval, al Ball al pavelló i després anar al CAM.


Foto: La Rua de Carnaval tindrà lloc aquest dissabte amb moltes novetats / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest dijous es presenta el cas de la Granja Soldevila de 'Crònica gràfica de les col·lectivitzacions a Catalunya
23 Nov 2023 11:20 - RedaccióAquest dijous es presenta el cas de la Granja Soldevila de 'Crònica gràfica de les col·lectivitzacions a Catalunya

  El Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV), l’Observatori de la Vida Quotidiana (OVQ) [ ... ]

Efímera ha tancat la primera temporada amb gairebé 900 espectadors
20 Nov 2023 13:31 - RedaccióEfímera ha tancat la primera temporada amb gairebé 900 espectadors

Efímera, la programació estable d'espectacles organitzat per l'Ajuntament de Santa Perpètua, ha clos [ ... ]

La Fira de Nadal donarà el tret de sortida a la programació SPM és Nadal
17 Nov 2023 11:20 - RedaccióLa Fira de Nadal donarà el tret de sortida a la programació SPM és Nadal

SPM és Nadal és la programació que engloba les activitats que es duran a terme al municipi amb motiu [ ... ]