hola

La Casa de Andalucía va desplegar una bandera verd-i-blanca de vint-i-sis metres a la plaça de la Vila en l'acte commemoratiu del Dia d'Andalusia que es va desenvolupar ahir a la tarda. El programa d'actes va començar amb una xocolatada gratuïta que va distribuir entre unes 300 persones, música en directe a càrrec de David Coronel, al cante, i el guitarrista Paco Garfia, una masterclass amb José Maldonado i a més de l'acte protocolari al qual van assistir l'alcaldessa, Isabel Garcia, i membres de l'Equip de Govern, es va gravar una flashmob ballant sevillanes amb unes 120 persones entre alumnat de la Casa Andalucía i l'entitat ACITA.

El president de la Casa Andalucía, Manuel Belmonte, es mostrava molt satisfet amb el desenvolupament de l'acte. Belmonte va explicar que han optat des de l'any passat per fer més visible l'entitat i organitzar un acte més obert a la ciutadania.El president de la Casa Andalucía va destacar la innovació de fer una masterclass a càrrec d'un bailaor de fora del municipi José Maldonado que ha anat molt bé i pensa que es pot repetir aquesta fórmula a més de l'actuació musical i la xocolatada.

La Casa Andalucía aquest any no muntarà caseta a la Festa Major d'Hivern perquè està preparant l'espectacle musical de La Pasión que estrenarà l'1 d'abril a Barcelona i interpretarà el 15 d'abril a Santa Perpètua

Amb una bandera andalusa de 25 per 4,5 metres estesa a la plaça de la Vila com a final de l'acte d'hissada de banderes i cant dels himnes català i andalús es va gravar ahir una flashmob protagonitzada per la Casa Andalucía. L'objectiu era commemorar el Dia d'Andalusia.


Foto: Durant l'acte es va desplegar una bandera andalusa de més de 100 metres quadrats / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un centenar de persones participen a la Biblioaventura
24 Abr 2024 13:10 - RedaccióUn centenar de persones participen a la Biblioaventura

  El més de centenar de persones que aquesta temporada ha participat a La Biblioaventura es van [ ... ]

El passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi
24 Abr 2024 14:29 - RedaccióEl passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi a Santa Perpètua es va viure amb una quarantena de parades d'entitats de tots [ ... ]

L'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi
24 Abr 2024 11:05 - RedaccióL'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi

L'Escola Tabor ha presentat la publicació de Sant Jordi, una tradició del centre, que compta amb la [ ... ]