hola

Una delegació municipal encapçalada per l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia i el regidor de Cultura, Marçal Solà, han visitat aquest dijous al matí el projecte de reforma de la Biblioteca Municipal Josep Jardí. Les obres han suposat una inversió d'uns 150.000 euros i han rebut una subvenció de més de 62.000 euros de la Diputació de Barcelona. La biblioteca va reobre la instal·lació el 22 de febrer.

L'accessibilitat a l'equipament cultural ha millorat amb un canvi de portes, ara automàtiques i corredisses que permeten entrar i sortir de l'edifici sense dificultats a persones amb mobilitat reduïda, cadira de rodes o a famílies amb cotxets d'infants. També s'han instal·lat taulells adaptats al vestíbul i a la sala infantil amb un espai preparat per a persones amb mobilitat reduïda. A la primera planta també s'ha insonoritzat l'equip de climatització. La directora de la Biblioteca, Míriam Gásquez, i els tècnics municipals han explicat a la delegació les principals característiques del projecte de reforma. El regidor de Cultura, Marçal Solà , ha explicat que la Biblioteca Municipal "necessitava una adaptació a les noves realitats amb una major accessibilitat, insonorització de la climatització i noves prestatgeries" i ha afegit que "la instal·lació compleix amb la normativa actual i amb les necessitats del municipi".

L’edifici que allotja la Biblioteca Josep Jardí va ser construït fa més de vint anys. Ara s'ha realitzat un projecte de reforma per millorar l'accés per adaptar-lo als requeriments d'accessibilitat actuals. També s'ha millorat la zona infantil,les claraboies, s'ha insonoritzat les màquines de climatització respecte les sales de lectura de la planta infantil i s'han modificat circulacions interiors per evitar travessar la zona infantil per accedir a l'escala que porta a la planta superior on s'ubica la sala d'adults.


Foto: Una delegació municipal ha visitat aquest matí la Biblioteca Municipal després del projecte de reforma L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura
29 Nov 2023 09:41 - RedaccióLa Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura

La Biblioteca Josep Jardí obre el 28 de novembre les inscripcions per participar als Club de lectura [ ... ]

La Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza
24 Nov 2023 12:11 - RedaccióLa Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza

Els grups de ball de la Casa de Andalucía Al-Alba, Nacar, Encant i Templanza participaran al Campionat [ ... ]

Aquest dijous es presenta el cas de la Granja Soldevila de 'Crònica gràfica de les col·lectivitzacions a Catalunya
23 Nov 2023 11:20 - RedaccióAquest dijous es presenta el cas de la Granja Soldevila de 'Crònica gràfica de les col·lectivitzacions a Catalunya

  El Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV), l’Observatori de la Vida Quotidiana (OVQ) [ ... ]