hola

Una delegació municipal encapçalada per l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia i el regidor de Cultura, Marçal Solà, han visitat aquest dijous al matí el projecte de reforma de la Biblioteca Municipal Josep Jardí. Les obres han suposat una inversió d'uns 150.000 euros i han rebut una subvenció de més de 62.000 euros de la Diputació de Barcelona. La biblioteca va reobre la instal·lació el 22 de febrer.

L'accessibilitat a l'equipament cultural ha millorat amb un canvi de portes, ara automàtiques i corredisses que permeten entrar i sortir de l'edifici sense dificultats a persones amb mobilitat reduïda, cadira de rodes o a famílies amb cotxets d'infants. També s'han instal·lat taulells adaptats al vestíbul i a la sala infantil amb un espai preparat per a persones amb mobilitat reduïda. A la primera planta també s'ha insonoritzat l'equip de climatització. La directora de la Biblioteca, Míriam Gásquez, i els tècnics municipals han explicat a la delegació les principals característiques del projecte de reforma. El regidor de Cultura, Marçal Solà , ha explicat que la Biblioteca Municipal "necessitava una adaptació a les noves realitats amb una major accessibilitat, insonorització de la climatització i noves prestatgeries" i ha afegit que "la instal·lació compleix amb la normativa actual i amb les necessitats del municipi".

L’edifici que allotja la Biblioteca Josep Jardí va ser construït fa més de vint anys. Ara s'ha realitzat un projecte de reforma per millorar l'accés per adaptar-lo als requeriments d'accessibilitat actuals. També s'ha millorat la zona infantil,les claraboies, s'ha insonoritzat les màquines de climatització respecte les sales de lectura de la planta infantil i s'han modificat circulacions interiors per evitar travessar la zona infantil per accedir a l'escala que porta a la planta superior on s'ubica la sala d'adults.


Foto: Una delegació municipal ha visitat aquest matí la Biblioteca Municipal després del projecte de reforma L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Coral Renaixença programa aquest diumenge el Concert de Primavera a l'Església Parroquial
14 Jun 2024 09:33 - RedaccióLa Coral Renaixença programa aquest diumenge el Concert de Primavera a l'Església Parroquial

La Coral Renaixença convida la ciutadania a assistir al seu tradicional Concert de Primavera que s’ha [ ... ]

'Aprenent de l’experimentació' és la nova mostra d’Antonio Riverola
14 Jun 2024 09:24 - Redacció'Aprenent de l’experimentació' és la nova mostra d’Antonio Riverola

El perpetuenc Antonio Riverola presenta l’exposició Aprenent de l’experimentació entre el 14 de [ ... ]

El MTIV té atractius especials i singulars per al director del MNACTEC
10 Jun 2024 15:21 - RedaccióEl MTIV té atractius especials i singulars per al director del MNACTEC

El director del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC), Jaume Perarnau, [ ... ]