hola

Aquest diumenge a les 18 h el Grup de teatre Cassanenc de Cassà de la Selva posarà en escena l'obra Mort accidental d'un anarquista, de Darío Fo. Aquesta és la cinquena i última representació que opta a endur-se'n el Premi Espectador de la 32a Mostra de Teatre de Santa Perpètua, que organitza el grup de Teatre Tàndem, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament.

Es tracta d'una comèdia situada en la Itàlia dels finals dels 60, en plena "tardor calenta". És en aquest context històric quan el 12 de desembre del 1969, es van produir l'esclat de quatre bombes a les ciutats de Roma i Milà, provocant una d'elles setze morts. Aquell mateix dia va ser detingut Giuseppe Pinelli a l'oficina de policia de Milà, qui va morir després de caure d'una finestra del quart pis de la comissaria. Es va obrir una investigació per aclarir els fets de la mort, si bé es va acabar arxivant.

Un dels actors del grup de Cassà de la Selva, Josep Maria Martí, ha explicat que Mort accidental d'un anarquista és una obra mestra de Darío Fo que en clau d'humor fa una crítica ferotge al govern d'Itàlia.

L'actor que interpreta el personatge principal podria sonar a part del públic perquè va ser finalista d'un programa de TV3,

Les entrades es poden adquirir a través del web del grup Tàndem i a la plataforma entrapolis.com. El preu és de vuit euros l'entrada general i reduïda a sis euros per a menors de 14 anys i majors de 65 anys.


Foto: El grup Cassanenc representarà aquest diumenge l'obra / Tàndem

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un centenar de persones participen a la Biblioaventura
24 Abr 2024 13:10 - RedaccióUn centenar de persones participen a la Biblioaventura

  El més de centenar de persones que aquesta temporada ha participat a La Biblioaventura es van [ ... ]

El passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi
24 Abr 2024 14:29 - RedaccióEl passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi a Santa Perpètua es va viure amb una quarantena de parades d'entitats de tots [ ... ]

L'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi
24 Abr 2024 11:05 - RedaccióL'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi

L'Escola Tabor ha presentat la publicació de Sant Jordi, una tradició del centre, que compta amb la [ ... ]