hola

El grup de teatre Tàndem estrenarà aquest diumenge 26 de març a les 18 hores l’obra Karen en la cloenda de la 32a edició de la Mostra de teatre de Santa Perpètua. En finalitzar la representació es farà entrega d’obsequis als cinc grups amateurs que han pres part en aquesta Mostra i es farà públic quin d’ells mereix el Premi Espectador, valorat en 300 euros, segons la votació del públic assistent a les funcions. La Mostra ha permès gaudir de cinc obres amateurs i dues professionals gràcies a programar-se conjuntament entre Tàndem i l’Ajuntament.

Karen és un thriller d’Ever Blanchet que parteix del retrobament de dues famílies després de tretze anys i en aquesta trobada s’explicarà què va passar perquè les famílies decidissin enviar els seus fills a l’altra punta del món. Aquesta peça teatral és contemporània, es va estrenar el 2019, i “tracta temes d’actualitat punyent i molt interessants en qualsevol família amb adolescents”, segons ha expressat el director d’aquesta obra de Tàndem, Jaume Ventura, que són el masclisme i la sobreprotecció.

Les entrades es poden adquirir de manera telemàtica a través del web del Grup de teatre Tàndem i a la plataforma entràpolis.com. El preu és de vuit euros la general i de sis euros si són menors de 14 anys o majors de 65 anys. Les entrades també es podran adquirir mitja hora abans de la funció al Teatre del Centre.


Foto: Assaig de l'obra / Tàndem

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]