hola

El Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV) forma part de la Xarxa de Punt d'Informació Turística del Vallès Occidental. Aquesta és una iniciativa del Consell Comarcal del Vallès Occidental en col·laboració amb la Diputació de Barcelona que acredita establiments de la comarca com a espais per a informar, orientar i acompanyar les persones visitants durant la seva estada a la comarca.

La finalitat d’aquesta iniciativa és ajudar a millorar la qualitat de la informació turística que s’ofereix i donar reconeixement formal a la tasca d’assessorament al visitant que molts dels establiments participants ja porten a terme. La tasca realitzada pels establiments integrants a la xarxa permet oferir una experiència de qualitat al visitant que ve a gaudir de les propostes de turisme de proximitat al territori. Any rere any es van incrementant els punts i el MTIV és el primer de Santa Perpètua.

Aquest dimecres 29 de març el MTIV va rebre la visita d'una quinzena de professionals de la comarca que treballen en aquests Punts d'Informació Turística. Van conèixer l'exposició central i el conjunt rehabilitat del Vapor Arañó.

La directora del MTIV, Núria Traveset, ha explicat que aquesta visita servirà perquè aquestes persones puguin donar informació sobre el MTIV a les persones que s'apropin a les seves localitats en el marc d'aquesta xarxa de punts d'informació turística.Traveset ha matisat que al mateix temps des del MTIV com a Punt d'Informació Turística es podrà facilitar informació d'altres espais de la Xarxa i es disposa de publicacions editades pel Consell Comarcal per oferir als visitants.

D'altra banda, aquest cap de setmana és el primer cap de setmana del mes d'abril i, serà el primer que obrirà en el seu horari habitual la seu radial del MTIV a La Granja. Núria Traveset ha recordat que l'entrada és lliure d'11 a 14 h dissabte i diumenge i ha apuntat que es poden fer les visites a la seu central del MTIV i a la radial en un mateix matí perquè els horaris coincideixen.El MTIV obre de dimecres a dissabte de 17 a 20 h i els caps de setmana i festius d'11 a 14 h. La seu radial del MTIV a La Granja està oberta el primer cap de setmana de mes d'11 a 14 h.


Foto: Una quinzena de professionals van visitar ahir el MTIV de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

'Solar', de Mos Maiorum, és l'aposta d'Efímera aquest dissabte
17 Maig 2024 11:35 - Redacció'Solar', de Mos Maiorum, és l'aposta d'Efímera aquest dissabte

El proper espectacle d’Efímera serà Solar, aquest dissabte 18 de maig a la Sala Telers, una creació [ ... ]

El grup de teatre Tàndem representa per última vegada 'Un cop a l’any'
17 Maig 2024 09:52 - RedaccióEl grup de teatre Tàndem representa per última vegada 'Un cop a l’any'

El Grup de Teatre Tàndem representarà l’obra Un cop l’any aquest diumenge 19 de maig al Teatre [ ... ]

El MTIV se suma a la celebració del Dia Internacional dels museus
16 Maig 2024 10:05 - RedaccióEl MTIV se suma a la celebració del Dia Internacional dels museus

El Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV) se suma a la celebració del Dia Internacional dels [ ... ]