hola

Els establiments comercials, entitats o associacions interessades a muntar una parada a la Fira de Sant Jordi ja poden inscriure’s a través de la web municipal i emplenar la inscripció que els permetrà vendre productes relacionats amb Sant Jordi el proper diumenge 23 d’abril, entre les 10 del matí i les 19.30 hores de la tarda.

El tràmit, que s’ha de fer online, es podrà formalitzar fins al dimecres 19 d’abril. En cas de particular, caldrà adjuntar l’alta en algun règim d’activitat econòmica i el CIF o NIF i tant les entitats com associacions que demanin muntar una parada hauran de ser de Santa Perpètua. Els productes a la venda han de ser exclusivament relacionats amb la diada de Sant Jordi. Les persones participants podran portar la seva pròpia carpa i el seu propi material, sempre i quan, s’especifiqui en la inscripció. En el cas que no es disposi d’aquest material, l’organització posarà a disposició de cadascun dels participants una carpa sense parets de 3 x 3 m, una taula i dues cadires. En cas de no disposar de carpes per a tothom, es farà un sorteig. Cap parada podrà superar els 12 metres de llargada.

Durant la diada de Sant Jordi tindrà lloc l’entrega dels Premis Primavera 2023, a partir de les 11.30 hores i a les 12.30 hores es lliuraran els premis de la Biblioaventura.


Foto: Fira de Sant Jordi de 2022 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tàndem rep més d'una desena de premis a diferents concursos de teatre amb l'obra 'Un cop a l'any'
30 Nov 2023 14:01 - RedaccióTàndem rep més d'una desena de premis a diferents concursos de teatre amb l'obra 'Un cop a l'any'

El Grup de Teatre Tàndem amb l'obra Un cop a l'any ha rebut diferents premis i nominacions a diferents [ ... ]

La Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura
29 Nov 2023 09:41 - RedaccióLa Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura

La Biblioteca Josep Jardí obre el 28 de novembre les inscripcions per participar als Club de lectura [ ... ]

La Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza
24 Nov 2023 12:11 - RedaccióLa Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza

Els grups de ball de la Casa de Andalucía Al-Alba, Nacar, Encant i Templanza participaran al Campionat [ ... ]