hola

Valiente Elena és el títol de la primera novel·la de Mar Bayona, treballadora de l'Ajuntament de Santa Perpètua, publicada per Colección Milamores, del grup Mediaset. Aquesta novel·la romàntica va començar com un repte personal d'escriure alguna cosa més llarga que un relat curt i ha acabat amb una nova faceta professional.

Mar Bayona va començar per intentar recordar totes les seves experiències de l'any que va viure a la República Dominicana i aquelles paraules que havien de ser per a ella van anar derivant en la novel·la de ficció que ara ha vist la llum.

La història se centra en Elena que retorna a Santo Domingo amb una persona molt especial que anirà descobrint tot el que va viure en aquella illa, el que va sentir i què va provocar que trigués tant a tornar allà on va ser feliç. Mar Bayona ha explicat que és una història del gènere romàntic però que "parla d'amor en majúscules", d'un amor personal de dona, "de com ens hem d'estimar a nosaltres mateixes per poder estimar als altres" i també "és un aprenentatge de vida i de superació".

És una història de ficció però si està basada en fets que van passar. L'autora ha explicat que la idea de recuperar els records d'aquell any viscut van prendre vida pròpia i van acabar en una novel·la.

Aquesta periodista publica reflexions i relats en el seu web Aroma de Letras i al seu perfil d'Instagram que va començar durant el confinament. Aquells caps de setmana de viatjar amb la imaginació mentre estàvem tancats, van fer que Mar Bayona es decidís a formar-se com a escriptora i va ser en aquestes classes que les professores la van animar a creure's que podia fer una novel·la que interès a les editorials com finalment ha passat.

Mar Bayona ha anunciat que intentarà presentar aquesta publicació a la Biblioteca Municipal en propers dies. Aquest Sant Jordi signarà llibres a Barcelona.


Foto:Mar Bayona amb la seva primera novel·la / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tàndem rep més d'una desena de premis a diferents concursos de teatre amb l'obra 'Un cop a l'any'
30 Nov 2023 14:01 - RedaccióTàndem rep més d'una desena de premis a diferents concursos de teatre amb l'obra 'Un cop a l'any'

El Grup de Teatre Tàndem amb l'obra Un cop a l'any ha rebut diferents premis i nominacions a diferents [ ... ]

La Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura
29 Nov 2023 09:41 - RedaccióLa Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura

La Biblioteca Josep Jardí obre el 28 de novembre les inscripcions per participar als Club de lectura [ ... ]

La Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza
24 Nov 2023 12:11 - RedaccióLa Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza

Els grups de ball de la Casa de Andalucía Al-Alba, Nacar, Encant i Templanza participaran al Campionat [ ... ]