hola

El 21 d'abril es van presentar les publicacions Diccionari de carrers i vies urbanes de Santa Perpètua de Mogoda de Codés Fernández i el llibre A la recerca dels carrers perduts de Judith Rocabert. L'acte, queva omplir l'Espai 2 de la Biblioteca, va comptar amb la presència de les autores que van explicar els detalls de les seves obres.

Codés Fernández va explicar que el Diccionari de carrers i vies urbanes de Santa Perpètua és una eina viva que parteix de tota la feina de documentació que ella ha fet però que ha d'anar enriquint-se amb les aportacions de la ciutadania. Fernández va destacar que la història d'un municipi es pot explicar a partir dels noms dels seus carrers i places i va convidar la ciutadania a descobrir tot el que explica de Santa Perpètua el seu nomenclàtor. L'obra es pot consultar al web municipal en aquest enllaç.

Per la seva banda, Judith Rocabert va explicar la història darrera d' A la recerca dels carrers perduts. Aquesta obra ens explica la lluita de la Maria i el Bernat contra el virus de l'oblit que està esborrant els carrers de Santa Perpètua. Es tracta d'un llibre il·lustrat on apareixen espais emblemàtics de la ciutat i on s'explica la història de quatre perpetuencs il·lustres: Conxita Morral, Josep Jardí, el Doctor Miró i Martí Costa. Rocabert va destacar que es tracta d'un llibre que barreja la ficció i el documental i que està adreçat a infants de 8 a 12 anys. El llibre es va posar a la venda amb motiu de Sant Jordi per un preu de 5 euros.

L'acte de presentació va comptar amb la presència de l'alcaldessa Isabel Garcia i del regidor de Cultura Marçal Solà així com de familiars dels protagonistes d'A la recerca dels carrers perduts.


Foto: Un moment de la presentació de les dues publicacions / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tàndem rep més d'una desena de premis a diferents concursos de teatre amb l'obra 'Un cop a l'any'
30 Nov 2023 14:01 - RedaccióTàndem rep més d'una desena de premis a diferents concursos de teatre amb l'obra 'Un cop a l'any'

El Grup de Teatre Tàndem amb l'obra Un cop a l'any ha rebut diferents premis i nominacions a diferents [ ... ]

La Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura
29 Nov 2023 09:41 - RedaccióLa Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura

La Biblioteca Josep Jardí obre el 28 de novembre les inscripcions per participar als Club de lectura [ ... ]

La Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza
24 Nov 2023 12:11 - RedaccióLa Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza

Els grups de ball de la Casa de Andalucía Al-Alba, Nacar, Encant i Templanza participaran al Campionat [ ... ]