hola

L‘Agrupació Sardanista de Santa Perpètua va poder celebrar el 85è Aplec de la Sardana el 7 de maig al Bosc de la Torre amb la reestrena de la sardana Or Blanc composta per Lluís Alcalà amb motiu d'aquesta edició de l'Aplec. L'entitat ha recordat que la peça estava preparada per al 2021 però la pandèmia va ajornar dos anys la celebració de l'Aplec. En aquesta ocasió el compositor va assistir de sorpresa i va ballar la seva composició.

L'amenaça de pluja va estar present gairebé durant tot el dia, però l'Agrupació Sardanista va apostar per celebrar l'Aplec tal i com estava programat, això sí amb menys participació de la prevista, segons l'organització que considera que ha estat "una edició deslluïda quan havíem treballat per tornar a celebrar un Aplec amb esplendor". A la tarda, es va haver de decidir saltar tres sardanes i anar a Espurnes perpètues tocada per les tres cobles, Jovenívola de Sabadell, Sant Jordi i Marinada per finalitzar l'Aplec davant de la tempesta que s'aproximava. L'Agrupació Sardanista ha volgut agrair públicament la col·laboració dels assistents que van ajudar a recollir tot.

La presidenta de l'Agrupació Sardanista, Mercè Alsina, ha explicat que el programa del 85è Aplec es va complir gairebé totalment.Malgrat que el públic va ser menys de l'esperat, en el concurs de colles improvisades van participar onze colles.

Una de les sorpreses d'aquesta edició va ser que Xavier Ventosa, de la Cobla Jovenívola de Sabadell, va adaptar el tema Coti x coti del grup The Tyets a qui membres de l'Agrupació Sardanista han ensenyat a ballar sardanes. Alsina ha expressat que la gent va rebre amb simpatia aquesta iniciativa


Foto: Malgrat l'amenaça de pluja, l'Aplec es va celebrar al bosc de la Torre / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Coral Renaixença programa aquest diumenge el Concert de Primavera a l'Església Parroquial
14 Jun 2024 09:33 - RedaccióLa Coral Renaixença programa aquest diumenge el Concert de Primavera a l'Església Parroquial

La Coral Renaixença convida la ciutadania a assistir al seu tradicional Concert de Primavera que s’ha [ ... ]

'Aprenent de l’experimentació' és la nova mostra d’Antonio Riverola
14 Jun 2024 09:24 - Redacció'Aprenent de l’experimentació' és la nova mostra d’Antonio Riverola

El perpetuenc Antonio Riverola presenta l’exposició Aprenent de l’experimentació entre el 14 de [ ... ]

El MTIV té atractius especials i singulars per al director del MNACTEC
10 Jun 2024 15:21 - RedaccióEl MTIV té atractius especials i singulars per al director del MNACTEC

El director del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC), Jaume Perarnau, [ ... ]