hola

L‘Agrupació Sardanista de Santa Perpètua va poder celebrar el 85è Aplec de la Sardana el 7 de maig al Bosc de la Torre amb la reestrena de la sardana Or Blanc composta per Lluís Alcalà amb motiu d'aquesta edició de l'Aplec. L'entitat ha recordat que la peça estava preparada per al 2021 però la pandèmia va ajornar dos anys la celebració de l'Aplec. En aquesta ocasió el compositor va assistir de sorpresa i va ballar la seva composició.

L'amenaça de pluja va estar present gairebé durant tot el dia, però l'Agrupació Sardanista va apostar per celebrar l'Aplec tal i com estava programat, això sí amb menys participació de la prevista, segons l'organització que considera que ha estat "una edició deslluïda quan havíem treballat per tornar a celebrar un Aplec amb esplendor". A la tarda, es va haver de decidir saltar tres sardanes i anar a Espurnes perpètues tocada per les tres cobles, Jovenívola de Sabadell, Sant Jordi i Marinada per finalitzar l'Aplec davant de la tempesta que s'aproximava. L'Agrupació Sardanista ha volgut agrair públicament la col·laboració dels assistents que van ajudar a recollir tot.

La presidenta de l'Agrupació Sardanista, Mercè Alsina, ha explicat que el programa del 85è Aplec es va complir gairebé totalment.Malgrat que el públic va ser menys de l'esperat, en el concurs de colles improvisades van participar onze colles.

Una de les sorpreses d'aquesta edició va ser que Xavier Ventosa, de la Cobla Jovenívola de Sabadell, va adaptar el tema Coti x coti del grup The Tyets a qui membres de l'Agrupació Sardanista han ensenyat a ballar sardanes. Alsina ha expressat que la gent va rebre amb simpatia aquesta iniciativa


Foto: Malgrat l'amenaça de pluja, l'Aplec es va celebrar al bosc de la Torre / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tàndem rep més d'una desena de premis a diferents concursos de teatre amb l'obra 'Un cop a l'any'
30 Nov 2023 14:01 - RedaccióTàndem rep més d'una desena de premis a diferents concursos de teatre amb l'obra 'Un cop a l'any'

El Grup de Teatre Tàndem amb l'obra Un cop a l'any ha rebut diferents premis i nominacions a diferents [ ... ]

La Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura
29 Nov 2023 09:41 - RedaccióLa Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura

La Biblioteca Josep Jardí obre el 28 de novembre les inscripcions per participar als Club de lectura [ ... ]

La Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza
24 Nov 2023 12:11 - RedaccióLa Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza

Els grups de ball de la Casa de Andalucía Al-Alba, Nacar, Encant i Templanza participaran al Campionat [ ... ]