hola

La Regidoria de Cultura organitza aquest mes de juliol tres activitats en el marc del procés creatiu de l’exposició de Festa Major Tornar-se vegetal. La mostra serà fruit del treball col·lectiu “inèdit i site specific, un bosc on les artistes realitzen una coreografia compartida”, segons detalla Angelica Tognetti, comissària de l’exposició.

La primera de les propostes tindrà lloc avui a les 19 hores i anirà a càrrec de l’artista Itxaso Corral Arrieta sota el títol Botanografies callejera. “Conversarem, respirarem juntes, agrairem la nostra condició extraterrestre i buscarem les paraules màgiques que ens enllacen amb allò vegetal”, expliquen des de l’organització.

L’artista i periodista Natalia Lázaro oferirà el 19 de juliol la sessió Abraçar allò vegetal des de dins del cos i proposarà “un seguit de dinàmiques d’interrelació que permetin, a través de la investigació, el moviment i el registre, prendre contacte amb les potencialitats de reconèixer des del cos allò vegetal com a part de la vida”.

La tercera i última activitat serà el dijous 27 de juliol i anirà a càrrec de l’artista i ambientòloga Paula Bruna que oferirà la proposta La vida de les plantes. Una lectura mixturada de la filosofia de Emanuele Coccia. En aquesta ocasió, les persones participants experimentaran la proposta de situar-se “en el punt de vista de les fulles, les arrels i les flors per a comprendre el món”. Totes les sessions tindran lloc a les set de la tarda a l’Espai 1 de La Granja i no cal inscripció prèvia.

L’exposició Tornar-se vegetal s’inaugurarà el 31 d’agost i compta amb la participació dels artistes perpetuencs Eva Carretero Ariño, Laura García Villasclaras, Godot’s Eye, Alba Munuera, Judit Polo i Alba del Valle.

Foto: Una de les reunions amb els artistes de l'exposició de Festa Major / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Coral Renaixença programa aquest diumenge el Concert de Primavera a l'Església Parroquial
14 Jun 2024 09:33 - RedaccióLa Coral Renaixença programa aquest diumenge el Concert de Primavera a l'Església Parroquial

La Coral Renaixença convida la ciutadania a assistir al seu tradicional Concert de Primavera que s’ha [ ... ]

'Aprenent de l’experimentació' és la nova mostra d’Antonio Riverola
14 Jun 2024 09:24 - Redacció'Aprenent de l’experimentació' és la nova mostra d’Antonio Riverola

El perpetuenc Antonio Riverola presenta l’exposició Aprenent de l’experimentació entre el 14 de [ ... ]

El MTIV té atractius especials i singulars per al director del MNACTEC
10 Jun 2024 15:21 - RedaccióEl MTIV té atractius especials i singulars per al director del MNACTEC

El director del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC), Jaume Perarnau, [ ... ]