hola

L'associació d'Amics de Santiga va anunciar que l'any 2024 el Concurs de Pintura Ràpida de Santiga incorpora una nova categoria de pintura seca que portarà el nom del fundador de l'entitat, Josep Navarro. Amics de Santiga vol retre homenatge així a una de les persones clau per al naixement i manteniment de l'entitat.

En tractar-se d'un premi de pintura seca, els creadors podran treballar-los durant tot l'any i en comptes d'haver de ser de racons de Santiga, el premi Josep Navarro serà del municipi de Santa Perpètua. Així la pintura ràpida es centrarà en el nucli rural de Santiga i la categoria de pintura seca s'obrirà a Santa Perpètua.

Aquest anunci el va fer el president d'Amics de Santiga, Xavier Gispert, en la inauguració de l'exposició del XXXIIè Concurs de Pintura Ràpida de Santiga. En el mateix acte es va procedir a l'entrega dels premis.

Narcís Sala Gascons ha estat el guanyador del Premi d’honor i ens explicava que va escollir un indret que mai havia fet, el caminet d'entrada a Santiga.

Mercè Humedas, que per segon any consecutiu ha assolit el segon premi d'oli, va escollir entrar a l'església i pintar com es veu des d'allà l'exterior. Humedas comenta que cada cop hi ha més pintores que participen, però que no queda reflectit en el veredicte del jurat.

El premiat amb el segon premi de la categoria d'aquarel·la, Abel Florido, era la primera vegada que participava en aquest certamen i va escollir els caps d'angelets que hi ha sobre la porta de l'església.

El premi local ha recaigut en Antonio Riverola que va escollir el pont de Can Barnola. Riverola ha comentat que abans hi havia més participació local perquè el professorat de pintura des de l'inici del curs anava recordant que hi havia aquest certamen.En aquesta darrera edició han estat set els quadres participants en el premi local del Concurs de pintura ràpida de Santiga.


Foto: Guanyadors del certamen amb les autoritats locals i representants d'Amics de Santiga / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura
29 Nov 2023 09:41 - RedaccióLa Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura

La Biblioteca Josep Jardí obre el 28 de novembre les inscripcions per participar als Club de lectura [ ... ]

La Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza
24 Nov 2023 12:11 - RedaccióLa Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza

Els grups de ball de la Casa de Andalucía Al-Alba, Nacar, Encant i Templanza participaran al Campionat [ ... ]

Aquest dijous es presenta el cas de la Granja Soldevila de 'Crònica gràfica de les col·lectivitzacions a Catalunya
23 Nov 2023 11:20 - RedaccióAquest dijous es presenta el cas de la Granja Soldevila de 'Crònica gràfica de les col·lectivitzacions a Catalunya

  El Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV), l’Observatori de la Vida Quotidiana (OVQ) [ ... ]