hola

L’Agrupació Sardanista Santa Perpètua ha programat per a aquest diumenge 10 de setembre el 69è Aplec de Santiga. Aquesta edició recupera el seu horari i emplaçament habituals. Enguany l'Aplec de Santiga tindrà lloc al matí i a la tarda a la plaça de Santiga amb les cobles Sant Jordi - Ciutat de Barcelona i Jovenívola de Sabadell.

L’Aplec de Santiga començarà a les 10.30 h i després del descans per dinar tornarà a les 16.30 h. Es recupera també el concurs de colles improvisades i l'Agrupació Sardanista informa que hi haurà sortejos diversos a més d'animar a anar fins a Santiga passejant pel nou camí de la Ferrussa. Les cobles interpretaran 34 peces, de les quals dues seran conjuntes. I no faltarà la peça Coti x Coti dels The Tyets.

L'Aplec de Santiga inclou també missa a les 9 h a l'Església de Santiga que serà oficiada per mossèn Josep Serra. L'entitat ha explicat que aquesta és una altra recuperació ja que l'any passat es va fer només de tarda i no va haver-hi missa.

La presidenta de l'Agrupació Sardanista, Mercè Alsina, ha apuntat que aquest diumenge es tornaria a poder ballar sardanes a Santiga amb dues cobles tocant al matí i a la tarda. Una altra tradició de l'Aplec que es recupera en aquesta edició és el concurs de colles improvisades que, segons Alsina, serà a mitja tarda.

Des de 2019 no se celebrava un Aplec de Santiga així amb dos cobles al mateix temps, matí i tarda i a la plaça de Santiga. Mercè Alsina està molt il·lusionada amb la recuperació de la normalitat i espera que la ciutadania no falli a la cita.

La presidenta de l'Agrupació Sardanista ha puntualitzat que el sentiment d'estimació dels perpetuencs per Santiga està molt arrelat i l'entitat fa 69 anys que lluita per aquest espai amb la celebració de l'Aplec.


Foto: Imatge d'una ballada de sardanes a Santiga / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tàndem rep més d'una desena de premis a diferents concursos de teatre amb l'obra 'Un cop a l'any'
30 Nov 2023 14:01 - RedaccióTàndem rep més d'una desena de premis a diferents concursos de teatre amb l'obra 'Un cop a l'any'

El Grup de Teatre Tàndem amb l'obra Un cop a l'any ha rebut diferents premis i nominacions a diferents [ ... ]

La Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura
29 Nov 2023 09:41 - RedaccióLa Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura

La Biblioteca Josep Jardí obre el 28 de novembre les inscripcions per participar als Club de lectura [ ... ]

La Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza
24 Nov 2023 12:11 - RedaccióLa Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza

Els grups de ball de la Casa de Andalucía Al-Alba, Nacar, Encant i Templanza participaran al Campionat [ ... ]