hola

El curs a l'Escola Municipal de les Arts (EMA), que forma part de SocioculturalSPM, ha començat aquesta setmana amb alguns canvis i amb disponibilitat a algunes de les formacions que s'ofereixen. Des del centre conviden a visitar l'EMA per copsar l'ambient i per informar-se sobre les places disponibles.

Al Laboratori de tres anys i els grups de dansa Colours Dance, Dansa de creació i Swing hi ha possibilitat de matriculació. A més, els interessats encara trobaran places als grups de plàstiques i còmic i per instruments com flauta, trompeta, trompa, trombó, saxo, violoncel, violí, viola i clarinet. Les inscripcions s'han de fer a través de la pàgina web de SocioculturalSPM o presencialment a l'EMA o a qualsevol Centre Cívic.

A més l'EMA proposarà aquest curs tallers de curta durada com Showimpro, Teatre per adults, i projectes específics del Cor comunitari i de la Banda comunitària. També prepara accions específiques per al Festival Canallada i un projecte de retrat i un de collage que finalitzarà amb una exposició col·lectiva a la Sala d'Exposicions de la Granja.

L'EMA continuarà obrint-se als centres educatius amb el programa ComunART que arribarà a l'octubre ja a les escoles públiques de Primària i que s'amplia aquest curs a l'lNS Rovira-Forns en el qual 3r i 4t d'ESO participarà amb un projecte de dansa.

El director de l'Escola Municipal de les Arts, Eliseu Ribes, ha destacat que en el primer dia s'ha vist com orquestres i bandes tornen a assajar a l'edifici de l'escola a la Granja. Ribes ha explicat que avui començaran els Laboratoris de 4 a 6 anys i que ho farà amb tutories amb les famílies per explicar el funcionament i els espais que es faran servir.

El director de l'EMA ha volgut destacar que el professorat ha dut a terme una formació de la Diputació de Barcelona sobre el Protocol d'assetjament i agressions sexuals que suposa un pas més "en la conscienciació dels professionals i que aquests puguin tenir més eines per tenir una mirada que afavoreixi la seguretat de l'alumnat i del professorat".

L'EMA ha començat aquest setmana el curs 2023-2024. Encara hi ha places lliures en algunes de les disciplines artístiques i la matrícula és oberta.


Foto: imatge d'arxiu del cor comunitari / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tàndem rep més d'una desena de premis a diferents concursos de teatre amb l'obra 'Un cop a l'any'
30 Nov 2023 14:01 - RedaccióTàndem rep més d'una desena de premis a diferents concursos de teatre amb l'obra 'Un cop a l'any'

El Grup de Teatre Tàndem amb l'obra Un cop a l'any ha rebut diferents premis i nominacions a diferents [ ... ]

La Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura
29 Nov 2023 09:41 - RedaccióLa Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura

La Biblioteca Josep Jardí obre el 28 de novembre les inscripcions per participar als Club de lectura [ ... ]

La Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza
24 Nov 2023 12:11 - RedaccióLa Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza

Els grups de ball de la Casa de Andalucía Al-Alba, Nacar, Encant i Templanza participaran al Campionat [ ... ]