hola

Efímera, la programació estable d'espectacles organitzat per l'Ajuntament de Santa Perpètua, ha clos la seva primera temporada amb uns 900 d'espectadors. Des del març i fins al 18 de novembre s'han pogut gaudir d'un total d'onze espectacles de formats i disciplines diferents i en diversos espais, a la Sala Telers, al Teatre del Centre i a CAM Bernades.

Aquesta primera temporada ha servit per difondre entre la ciutadania la marca Efímera i també per veure quins tipus de sales i d'espectacles són els que més funcionen a Santa Perpètua. Amb l'experiència adquirida en aquests mesos, la Regidoria de Cultura està ultimant la nova programació d'Efímera de 2024 que es presentarà al mes de gener, segons han avançat fonts municipals.

Hi ha hagut espectacles per teatre a la italiana, musicals, performance, teatre de petit format... i un dels aspectes que es destaca des de l'organització és que a cada proposta hi havia persones diferents i d'altres que s'han animat a vàries de les funcions.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha recordat que Efímera era "una aposta arriscada perquè es va optar per fer una programació estable diferent a la que es pot trobar en altres localitats i a diferents espais". Solà ha fet una valoració positiva d'aquesta primera temporada. Pel que fa a les xifres de públic, han estat gairebé 900 les entrades venudes. Una Teràpia Integral, Dones de Sal, Ma solitud o El gegant del pi han estat les que més espectadors han tingut, tot i que cal tenir en compte que s'han desenvolupat en espais amb diferent capacitat. Marçal Solà ha recordat que la inauguració del MTIV i de la Sala Telers ha fet guanyar aquest espai per a la ciutadania i que a través d'Efímera la Sala Telers i els jardins del Museu han esdevingut espais d'espectacles professionals. El regidor ha destacat que la Sala Telers permet oferir disposició d'espais diversos segons sigui l'espectacle a realitzar.

En canvi, el regidor de Cultura ha reconegut que els espectacles d'Efímera programats a CAM Bernades han punxat i s'ha descartat com a espai habitual d'Efímera.

Marçal Solà ha assegurat que hi haurà una segona edició d'Efímera i ha avançat que l'Ajuntament vol que la programació d'Efímera sigui també "una eina de canvi social".


Foto: L espectacle Spiritual boyfriends ha clausurat la programació d'Efímera / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Cineclub projecta 'Upon Entry' en el marc del cicle Gaudí
23 febrer 2024 10:05 - RedaccióEl Cineclub projecta 'Upon Entry' en el marc del cicle Gaudí

El Cineclub Cisco Can Monsenya, en el marc del Cicle Gaudí, projecta aquest dissabte 24 de febrer la [ ... ]

El Centro Cultural Andaluz commemora diumenge el Dia d'Andalusia
23 febrer 2024 09:54 - RedaccióEl Centro Cultural Andaluz commemora diumenge el Dia d'Andalusia

El Centro Cultural Andaluz commemorarà aquest diumenge 25 de febrer el Dia d’Andalucia que se celebra [ ... ]

Un miler de persones gaudeixen de l'espectacle de dansa de l'EMA 'Frida'
19 febrer 2024 14:56 - RedaccióUn miler de persones gaudeixen de l'espectacle de dansa de l'EMA 'Frida'

Un miler de persones, majoritàriament infants, han gaudit de l'espectacle de l'Escola Municipal de [ ... ]