hola

Els grups de ball de la Casa de Andalucía Al-Alba, Nacar, Encant i Templanza participaran al Campionat Nacional Pasión por la Danza en la categoria de dansa espanyola que tindrà lloc aquest dissabte 25 de novembre al parc Warner de Madrid.

L'entitat també ha anunciat que el 17 de desembre celebrarà el seu tradicional Festival solidari que en aquesta edició anirà destinat a l'Associació Espiral Catalunya. El festival començarà amb una xocolatada a les 11h i continuarà amb activitats infantils. A partir de les 12h actuaran tots els grups de l'entitat i en finalitzar es ballarà conjuntament la tradicional nadala flamenca.

La Casa de Andalucía treballa per participar a la propera Cavalcada de Reis i amb l'elaboració de la disfressa per al proper Carnaval. També de cara a l'any vinent programarà la Passió Flamenca, que enguany es representarà únicament al nostre municipi en un cap de setmana (6 i 7 d'abril) i amb diverses sessions si és necessari.

Amb un total de 17 grups de ball i més d'un centenar d'alumnes la Casa de Andalucía afronta aquesta temporada que presenta "uns dels cursos amb més activitats d'aquests 11 anys".

A l'octubre l'entitat va celebrar el dia del Soci, amb un dinar de germanor i diverses activitats, "un dia d'entreteniment on es posa en comú les opinions i valoració de la trajectòria de l'entitat, que coses noves poder fer i quin camí continuar". Actualment l'entitat compta amb prop de 200 socis.


Foto: Dia del Soci de la Casa de Andalucía / Casa de Andalucía

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Cineclub projecta 'Upon Entry' en el marc del cicle Gaudí
23 febrer 2024 10:05 - RedaccióEl Cineclub projecta 'Upon Entry' en el marc del cicle Gaudí

El Cineclub Cisco Can Monsenya, en el marc del Cicle Gaudí, projecta aquest dissabte 24 de febrer la [ ... ]

El Centro Cultural Andaluz commemora diumenge el Dia d'Andalusia
23 febrer 2024 09:54 - RedaccióEl Centro Cultural Andaluz commemora diumenge el Dia d'Andalusia

El Centro Cultural Andaluz commemorarà aquest diumenge 25 de febrer el Dia d’Andalucia que se celebra [ ... ]

Un miler de persones gaudeixen de l'espectacle de dansa de l'EMA 'Frida'
19 febrer 2024 14:56 - RedaccióUn miler de persones gaudeixen de l'espectacle de dansa de l'EMA 'Frida'

Un miler de persones, majoritàriament infants, han gaudit de l'espectacle de l'Escola Municipal de [ ... ]